Seutail – Style

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Seutail Style

Ne iubim cu stil si citim cu Style. Seutail (Style) este un serial coreean de dragoste, cat se poate de amuzant, in care iubirea face casa buna cu umorul, dar si cu drama. Style este o revista de moda care exista doar in acest serial coreean, in jurul careia apar tot felul de situatii, unele dramatice, iar altele cat se poate de vesele. Seutail (Style) a fost lansat in anul 2009, luna august, si contine un numar total de 16 episoade.

Ea este o tanara care lucreaza pentru revista de moda denumita “Style”, in calitate de editor. Un editor respectat de catre toata lumea, mai ales ca-si face bine treaba, cu pasiune. La fel cum se intampla in marea majoritate a cazurilor, si ea a plecat de jos, prima data ca asistent, fiind nevoita sa parcurga toti acei pasi obligatori pana sa ajunga ceea ce este in prezent. Daca in prezent ii este destul de bine, nu asa i-a fost mereu. Din contra.

Chiar daca acum este multumita de locul de munca pe care-l are, in trecut visa sa studieze in alta tara si era cat pe ce sa-si implineasca visul, daca nu venea criza economica. Recesiunea nu i-a omorat doar visurile, ci si tatal, cel care s-a sinucis din cauza gravelor probleme financiare. In continuare, mama acesteia s-a mutat in alta tara, acolo unde ar fi putut sa plece si ea, insa a decis sa ramana in Coreea de Sud, de dragul prietenului ei.

Nu la fel a procedat si iubitul ei, care a decis intr-o buna zi ca nu-i mai place medicina, acolo unde studia, si a parasit-o, plecand in Statele Unite, pentru a deveni bucatar-sef. Dupa ce a devenit chef, acesta s-a intors in Coreea de Sud, pentru a-si deschide un restaurant.

Astfel, cei doi s-au reintalnit, doar ca lucrurile au inceput sa se complice din cauza faptului ca asistenta acesteia s-a indragostit de fostul ei iubit, iar de ea este pasionat un coleg de munca, fotograful revistei Style, care a ales sa munceasca in continuare acolo, doar pentru a ramane alaturi de ea, desi a primit destule oferte tentante din partea altor companii.

Povesti de iubire destul de complicate, mai ales ca au legatura cu vietile altora, iar cand vine vorba de sentimente care tintesc aceleasi persoane, nu-i de joaca.

Seutail (Style) este un serial coreean care contine destule drame, insa acestea reprezinta doar o mica parte a ceea ce puteti vedea acolo. In marea majoritate a timpului, discutam despre multe situatii comice, care iti vor pune un zambet pe fata, fie ca vrei sau nu. Daca nu ma crezi, poti urmari acest serial coreean incercand sa ramai serios, fortandu-te sa nu razi. Asta pana cand te uiti in oglinda, moment in care vei observa ca razi cu gura pana la urechi, chiar daca tu credeai ca se intampla acest lucru. Stiu, este destul de ciudat sa crezi ca esti serios, in timp ce tu razi din toata inima, insa acesta este efectul serialului Seutail (Style). Lasand gluma la o parte, Seutail (Style) este un serial coreean simpatic, cu actori simpatici si multa veselie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *