Seutilsajin – Still Cut

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Seutilsajin Still Cut

Seutilsajin (Still Cut) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, in care viata perfecta pe care unii oameni incearca sa o afiseze, este doar o mare iluzie, o perdea de fum pe care o vor a fi risipita din existenta lor, pentru a face loc iubirii adevarate. Seutilsajin (Still Cut) este un serial coreean ce a fost lansat in luna august, a anului 2012, si care contine un singur episod, fiind incadrat si in categoria mini – seriale coreene.

Seutilsajin (Still Cut) este povestea unui barbat care pare sa aiba tot ceea ce oamenii isi doresc intr-o viata: o cariera in calitate de asistent universitar, care desi deocamdata reprezinta un loc de munca part-time, se poate transforma oricand intr-un job cu norma intreaga si o nevasta care-i alaturi de el de peste zece ani, tot atat timp de cand lucreaza si in respectiva functie. Aceasta viata fericita si oarecum perfecta este una doar de suprafata, fiindca nu reprezinta nici pe departe ceea ce el visa ca va reusit in viata. Munca perfecta pentru acesta, pasiunea vietii sale, ar fi fost cea de fotograf. Din pacate, se intampla de multe ori ca oamenii sa nu lucreze in domeniul care-i pasioneaza, ci sa-si desfasoare activitatea acolo unde se nimereste, insa asta nu-i opreste sa spere ca intr-o zi vor ajunge sa faca ceea ce isi doresc mai mult, din care sa poata sa-si asigure si un venit suficient pentru a avea un trai bun.

Mai mult de atat, nici relatia sa cu sotia nu este una tocmai cum ar trebui sa fie, considerand-o pe aceasta ca fiind mai mult un simplu membru al familiei, si nu femeia de care este indragostit si langa care sa aiba o viata fericita.

Iata cum o viata care pare perfecta, este cat se poate de imperfecta, atat timp cat cel care o traieste nu este multumit de ea. Evident, doreste sa aduca anumite schimbari in prezentul si viitorul sau, din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste cariera, vrea sa ajunga profesor universitar cu norma intreaga. Pentru asta are nevoie atat de relatii, cat si de bani, lucruri pe care nu le are.

Chiar si asa, totul incepe sa se schimbe atunci cand o reintalneste pe ea, cea care a reprezentat pentru el prima iubire si femeia care l-a invatat sa fotografieze, sa inceapa sa prinda gustul acestei arte. Cum prima iubire nu se uita niciodata, cel putin asa se spune, acesta incepe sa simta iar fiorul dragostei adevarate. Dragostea sincera este cea care ii face pe oameni sa iasa din monotonie si sa spere iar, mai ales ca atunci cand au parte de sentimente reale si puterea pe care o capata acestia este pe masura. Astfel, cel care nu era deloc multumit de existenta sa, incepe sa prinda iar curajul de a visa.

Visul incepe un pic sa se naruiasca, atunci cand afla ca prima lui iubire candideaza si ea pe postul de profesor cu norma intreaga, asta insemnand ca de acum cei doi sunt in competitie directa pentru a pune mana pe acel loc de munca atat de mult ravnit.

Cu toate acestea, dragostea nu poate fi invinsa de un lucru atat de marunt, nu?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *