Sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia

minge fotbal

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

Au fost multe formaţii la startul Cupei Mondiale, unele dintre ele incredibil de slabe, altele decente, iar câteva bune şi foarte bune. Au mai rămas puţine, însă acestea sunt cele mai bune, cele mai în formă echipe naţionale de fotbal din lume, cu excepţia Costa Ricăi.

Mai sunt doar şapte meciuri de disputat la prezentul turneu final, până vom afla cine va fi noua campioană mondială, iar toate cele opt echipe rămase în competiţie, se pregătesc intens în aceste două zile de pauză pentru a putea ajunge cu un pas mai aproape de cel mai râvnit trofeu fotbalistic al planetei.

Iată care sunt jocurile din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia:

Franţa – Germania: 4.07.2014 – ora 19

Ambele formaţii au jucat în optimi un fotbal destul de dezamăgitor, în comparaţie cu aşteptările pe care le aveam de la două echipe care au pretenţii la câştigarea Cupei Mondiale. Germania a câştigat partida împotriva Algeriei, după cele două reprize suplimentare de prelungiri. Franţa s-a impus în meciul împotriva Nigeriei, abia înspre finalul jocului.

Este un meci foarte echilibrat, cu un plus de valoare în partea nemţilor, care se ştie că şi atunci când joacă prost pot câştiga jocul.

Pronostic Franţa – Germania: Germania se califică în semifinale.

Brazilia – Columbia: 4.07.2014 – ora 23

Brazilia s-a calificat în sferturi, datorită faptului că a avut noroc la loteria loviturilor de la 11 metri, în meciul jucat împotriva chilienilor. De cealaltă parte, Columbia a câştigat uşor partida împotriva Uruguayului, fiind una dintre favoritele la câştigarea acestei ediţii a Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

Dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, Columbia nu are cum să se împiedice de Brazilia în drumul ei către semifinale, deoarece practică un fotbal rapid, tehnic, puternic, modern, mult peste ceea ce au arătat până acum brazilienii.

Pronostic Brazilia – Columbia: Columbia se califică în semifinale.

Argentina – Belgia: 5.07.2014 – ora 19

Ambele echipe s-au calificat în sferturi, după ce au disputat şi cele două reprize suplimentare de prelungiri, însă Argentina a avut un adversar mai greu în Elveţia, decât a avut Belgia în Statele Unite ale Americii.

Este un meci deosebit de echilibrat, în care chiar se poate întâmpla orice, însă cred că până la urmă va avea câştig de cauză echipa sud-americană.

Pronostic Argentina – Belgia: Argentina se califică în semifinale.

Olanda – Costa Rica: 5.07.2014 – ora 23

Olandezii s-au calificat norocos în sferturi, cu o egalare reuşită în minutul 88 şi un gol al victoriei înscris din penalty, în minutul 94. Olanda a acuzat căldura, jucătorii săi fiind mult mai puţin obişnuiţi cu aşa ceva, decât mexicanii. De cealaltă parte, Costa Rica a învins foarte greu şi la fel de norocos modesta reprezentativă a Greciei, deoarece au realizat acest lucru după executarea loviturilor de la 11 metri.

Cred că este cel mai dezechilibrat meci al sferturilor de finală, diferenţa de valoare dintre Olanda şi Costa Rica fiind enormă. Americanii nu se pot compara la niciun capitol cu olandezii, având şanse infime de a merge mai departe. Evident, dacă nu se petrec lucruri ciudate pe acolo, pentru că în fotbal am văzut multe.

Pronostic Olanda – Costa Rica: Olanda se califică în semifinale, fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *