Share gandurilor sincere

Cei care-mi cititi blogul, probabil stiti ca am scris vreun an de zile, incepand cu 2014, pe un Blogspot, dupa care am mutat toate articolele aici, in categoria “Ganduri” si am inchis acel site.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Sincer, imi placea acolo. Eram in fiecare zi doar eu si gandurile mele, fara sa stie cineva cine sunt. Puteam sa visez acolo cat doream.

Desigur, trebuie sa scrii cu nume si prenume pe blog, daca ai pareri care-i afecteaza pe altii, nu sa-i injuri pe ceilalti crezand ca esti “anonim” pe Internet, insa pe acel site nu era vorba despre asa ceva, ci in legatura cu trairile mele de moment. Nu cred ca deranjam pe nimeni.

Este super sa ai un coltisor doar al tau, unde sa scrii ce ai pe suflet atunci cand simti nevoia sa faci asta.

Fara sa corectez articolele, fara sa stau sa le gandesc prea mult, fara sa incerc sa scriu in mare masura ceea ce vor altii. Doar pentru mine si cei care sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine.

De Craciun, un articol de acolo, cel despre “De ce trebuie sa fim uniti” a fost postat pe Facebook, pe o pagina cu aproape o suta si douazeci de mii de urmaritori, cu mesajul de a fi citit cu atentie.

share pe facebook de ce trebuie sa fim uniti

Am observat repede treaba asta, pentru ca au intrat dintr-o data foarte multi oameni pe blog.

Am mai observat si ca nu am formulat pe acolo in cel mai fericit mod, am mai si gresit anumite cuvinte. De exemplu, am scris “proiesc”, in loc de “proiect” tocmai pentru ca am fost mai mult interesat de a asterne in articolele respective gandurile mele, trairile, sincere si mai putin de forma in care sunt ele impachetate. Voi corecta acum cuvintele gresite, insa nu si felul in care am scris articolul, pentru ca oamenii l-au apreciat asa cum este.

Au stiut sa treaca peste forma, pentru a putea ajunge la continut.

Ma bucur atunci cand observ ca articolele mele sunt pe placul celor care intra pe aici.

Mi-as dori sa fie mai multe astfel de momente, insa chestiile sensibile nu sunt apreciate de toti cei care-mi citesc blogul, inclusiv de prieteni, asa ca-i mai greu cu ele pe aici.

Sinceritate, trairi de moment, insa si lucruri care sa fie pe placul celorlalti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *