Shin-eui – Faith

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Shin-eui Faith

Shin-eui (Faith) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde dragostea si dramele au loc atat intr-un trecut foarte indepartat, cat si in zilele noastre, deoarece fictiunea este prezenta si ea in aceasta productie TV a Coreei de Sud. Shin-eui (Faith) a fost lansat in luna august, a anului 2012, si contine un numar total de 24 de episoade.

Shin-eui (Faith) este povestea ei, a unei doctorite din Seul, care ajunge sa traiasca anumite evenimente pe care nu le credea posibile. Astfel, aceasta calatoreste in trecut, printr-o poarta magica, atunci cand un soldat al curtii regale primeste misiunea de a ajunge in viitor, pentru a gasi si a aduce un doctor care sa-i salveze viata unei regine ce fusese ranita mortal intr-un atac. Ajunsa pe acele meleaguri, reuseste sa o trateze pe respectiva regina, insa, fiind atat de valoroasa, cei de acolo nu mai doresc sa o lase sa plece.

Mai mult, majoritatea credeau ca este in stare sa prevada viitorul, fiindca stia atat de multe lucruri care urmau sa se petreaca. Atunci cand ai astfel de „puteri” cei care beneficiaza de ele incep sa te pretuiasca, pentru ca le esti de mare folos, iar cei care nu au parte de ele, incep sa-si doreasca si ei sa te aiba. Asta inseamna ca doctorita noastra ajunge sa fie prinsa intr-un joc de interese, unde unii o indragesc, iar altii incearca sa puna mana pe ea.

Pe langa toate acestea, doctorita si soldatul care a adus-o la curtea regala, incep sa se indragosteasca unul de celalalt, mai ales ca acesta era mereu langa ea, incercand sa o salveze de cei care doreau sa o rapeasca. Mai tarziu, inevitabilul se produce si iubitul ei este ranit mortal tocmai cand ea incerca sa plece de acolo, prin acea poarta a timpului, care nu era deschisa mereu. Aceasta pleaca de acolo cu gandul ca va ajunge in viitor si va reusi sa-i salveze viata celui care i-a furat inima, insa, in loc sa ajunga iar intr-un Seul modern, de acolo de unde plecase, calatoreste si mai in trecut, cu o suta de ani inainte de momentul de unde plecase.

Mai asteapta o perioada de timp pentru a se deschide iar portalul, iar atunci cand acest lucru se intampla, ajunge iar in Seul, insa cu inima franta din cauza faptului ca nu putea sa-l uite pe cel care o facuse sa se indragosteasca de el. Astfel, trece inca o data prin acea poarta a timpului si ajunge iar in trecut, la cinci ani dupa acel moment cand s-a despartit de el.

Pana la urma, cei doi ajung sa traiasca povestea de dragoste pe care o cauta ambii, fiindca iubirea nu poate fi oprita nici macar de catre acele diferente uriase de timp, cunostinte sau vremuri.

Shin-eui (Faith) este despre poarta fermecata, cea care te aduce mai aproape de dragoste si te plimba dintr-o parte in alta, dorind sa puna la grea incercare sentimentele celor care si-au jurat iubire vesnica. Este un fel de „Daca viata ne va desparti, iti vei mai aduce aminte de mine, de cat de mult ne iubeam sau ma vei uita?”

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *