Shine or Go Crazy

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Shine-or-Go-Crazy

Shine or Go Crazy este o drama istorica romantica, despre un print si o printesa, care-si unesc destinele considerate de altii ca fiind blestemate. Doi oameni despartiti de atat de multe lucruri, care ajung sa se cunoasca dintr-o intamplare si sfarsesc prin a se iubi. Shine or Go Crazy a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si contine un numar total de 24 de episoade.

Shine or Go Crazy este un serial coreean istoric, despre un print si o printesa, care ar fi trebuit sa-si conduca popoarele, insa care nu au mai reusit sa faca acest lucru, cel putin pentru o perioada, deoarece au fost alungati de catre semenii lor, din cauza faptului ca la nastere le-a fost prezis un viitor care ar fi pus in pericol existenta natiunilor lor.

Printul, Wang So, a fost trimis sa traiasca in munti, deoarece destinul sau a fost prevestit ca fiind unul blestemat si ca din cauza acestui lucru isi va ineca in sange propriul popor, pe care el ar fi trebuit sa-l conduca de drept. In locul acestuia, rege a devenit chiar fratele sau, cu toate ca ocupa tronul fara a avea acest drept. Deocamdata, Wang So traieste in munti, o viata singuratica, insa si fara prea multe griji, fiindca nu are absolut nici un tel, nu are nici un scop in viata, cel putin deocamdata. Asta pana cand o intalneste pe ea.

Printesa, Shin Yool, a avut un destin asemanator cu al lui, deoarece si ei i-a fost proorocit un viitor nu tocmai bun, in legatura cu felul in care aceasta isi va conduce poporul. Atunci, s-a considerat ca in loc sa fie lidera propriului popor, va deveni lumina altui neam. Din cauza acestui lucru, viata printesei a fost pusa in pericol, abia scapand cu viata. Mai tarziu, a ajuns sa-l cunoasca pe print si s-au casatorit exact in ziua in care s-au intalnit. Spre deosebire de el, Wang So a invatat multe lucruri practice, cum ar fi arta razboiului, precum si elemente ce tin de geografie sau astrologie, lucruri care il vor ajuta mult pe print. Chiar daca poate nu a existat iubire la inceput, cei doi vor ajunge sa se indragosteasca unul de celalalt, ea devenind lumina lui, asa cum i-au prezis ursitoarele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *