Show Auto Moto – Piata Constitutiei – Poze & Video

Vineri nu eram inca sigur daca voi merge la Show Auto Moto, in Piata Constitutiei, sambata a fost o vreme cam naspa, iar noi romanii se stie ca suntem „meteo-sensibili”, vorba melodiei, asa ca am considerat ca nu-i vremea sa merg, insa duminica razele soarelui m-au scos din casa, de mana, si mi-au aratat directia Casa Poporului, sa vad poporul cum vibreaza atunci cand este atins de cai putere.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

M-am urcat pe cal si am plecat, cu gandul la concursul de drifting, pe care nu l-am vazut, pentru ca… oamenii care n-au dorit sa plateasca bilet la Show Auto Moto se uitau prin gard, iar cei ca mine, care au trecut pe la casa de bilete, ar fi trebuit sa priveasca…

gard Show Auto Moto

… tot prin gard. Ca pe SAM dot Ro scrie ca-i gardu’ mic, dar cand am ajuns la fata locului am vazut doar gard in fata ochilor. Unul mare, langa care erau multi oameni si se uitau ca la Zoo. Chiar daca as fi reusit sa-mi fac loc langa el, utilizand coatele din dotare, tot n-as fi vazut mare lucru, pentru ca era distanta destul de mare intre gard si circuitul de drifting.

gard Show Auto Motospectatori Show Auto Moto

N-am vazut concursul de drifting, deci nici n-am putut sa filmez sau fotografiez.

Pentru organizatori: hai sa facem un gard mai omenesc data viitoare si sa-l punem mai aproape de pista, ca nu sunt catel sa ma uit printre gratii la concurs.

Amarat si suparat, as fi plecat de la Show Auto Moto, daca in partea cealalta nu se intampla magia.

Ce concurs de drifting, ca erau alte lucruri mult mai tari, super, marfa, cool si belea: multe masini nervoase, cele mai adevarate cluburi de racing din Romania (No Speed Limit, Midnight Racers, Hooligan Racers etc) si baietii de la SlowRiders RG, care au intretinut atmosfera, au turat motoarele si nu ne-au lasat sa ne plictisim.

Pe langa toate astea, au fost o multime de fete frumoase, hostess, modele, la Show Auto Moto, de nu mai stiam pe care sa o fotografiez sau filmez prima, asa ca le-am „nikonit” pe majoritatea.

Mai jos puteti vedea un videoclip de la Show Auto Moto, iar si mai jos puteti vedea poze de la acelasi Show Auto Moto.

In afara de faza cu gardul, mie mi-a placut Show Auto Moto.

Bagati un ochi si vedeti daca la fel simtiti si voi.

Simtiti la fel, da?

gina pistol Show Auto Motogina pistol Show Auto Motomodel show masini tunatefata frumoasa Show Auto Motohostess hell Show Auto Motofata superba Show Auto Motofata hooligans Show Auto Motofata hooligans Show Auto Motofata hooligans Show Auto Motomodel colina motors Show Auto Motomodel colina motors Show Auto Motomodel clear Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motomodel clear Show Auto Motomodel slowriders Show Auto Motono speed limit Show Auto Motomidnight racers Show Auto Motostar dust Show Auto Motounknown Show Auto Motohooligans racers Show Auto Motomana sub masina Show Auto Moto

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *