Sigur te cunosc

Sigur te cunosc

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu stiu de unde, dar sigur te cunosc. Esti lucrul acela pe care si-l doreste toata lumea, acea parte a vietii care te face sa tresalti, sa vrei, sa crezi. Esti scanteia care aprinde focul intr-o lume inghetata de zambete reci si nepasatoare. Este nevoie doar de tine pentru a schimba lumea, pentru a crea sensuri in viata.

Viata este precum un fel de puzzle, iar tu esti piesa principala care dezleaga misterul, care-i da sens si consitenta. Te potrivesti perfect, fara dubiu si incertitudini. Esti picatura de culoare care da nastere unui curcubeu aparut dupa o ploaie rece, dar care-ti da o stare de bine si prospetime.

Esti zambetul unei nopti mult prea negre si rasaritul unei zile posomorate. Esti lumina soarelui care-si prelinge razele pe toate fapturile acestei lumi. Esti totalitatea lucrurilor necesare.

Nu ai o forma anume, nu ai un nume inteles de multi, dar esti acolo si existi chiar daca multi uita de tine si incearca sa te arunce intr-un loc intunecat si fara de iesire.

Esti destinata celor mai libertine conceptii si celor mai arzatoare impliniri. Parfumul reusitelor tale poate imbia si cel mai nesimtitor spirit omenesc. Domini aceasta lume si nu vrem sa pleci din ea, pentru ca s-ar asterne intuneric si negura peste dorinte si trairi.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *