Siksyareul Habsida – Let’s Eat

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Siksyareul Habsida Let's Eat

Siksyareul Habsida (Let’s Eat) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde mancarea este cea care ii aduce aproape pe oameni si constituie o adevarata punte de legatura catre dragoste. Siksyareul Habsida (Let’s Eat) este un fel de “ne place sa mancam bine, hai sa mancam bine si daca intre timp ne si indragostim unii de altii, este si mai bine”. Siksyareul Habsida (Let’s Eat) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2013, care contine un numar total de 16 episoade.

Toata actiunea din Siksyareul Habsida (Let’s Eat) se concentreaza in jurul ei, o femeie de peste treizeci de ani, care locuieste singura si nu pare a fi deranjata de acest lucru. Este divortata, pentru ca s-a casatorit de tanara, mult prea tanara, iar oamenii cand nu sunt suficient de maturi, tind sa mai faca si anumite alegeri gresite. Nu ca intelepciunea care vine odata cu varsta i-ar garanta cuiva ca va lua mereu cele mai bune decizii. Pasiunea ei cea mai mare este mancarea si pentru a-si satisface sensibilele si pretentioasele papile gustative, alege mereu noi si noi locatii unde sa mearga si sa incerce preparate dintre cele mai gustoase. Astfel, isi petrece mult timp pe Internet pentru a culege informatii pretioase in legatura cu tot felul de localuri pe care inca nu le-a explorat. Dintre toate blogurile culinare pe care le citeste, cel mai mult ii place unul denumit “Let’s Eat”. “Hai sa mancam” doar ca acel blog este unul destul de ciudat, pentru ca toate fotografiile incarcate pe el sunt cu farfurii goale, adica un fel de a spune ca mancarea restaurantelor promovate in acele articole este atat de gustoasa, incat nu vei irosi nici macar o bucatica din ea.

Si pentru ca mancarea cea mai buna este cea consumata in doi, la fel ca si iubirea, aceasta are un vecin la fel de pofticios si la fel de indragostit de mancare. Daca iubirea lui fata de mancare este una destul de des intalnita in cazul multor persoane, nu multi sunt cei care nu au mobila in locuinta si care isi tin absolut toate hainele la spalatorie, pentru a salva timp cu dusul lor acolo.

Pe langa cei doi, mai avem parte si de alt cuplu in acest serial coreean, tot avid de mancare si dragoste. Intre timp, are loc si o crima invaluita in mister.

Siksyareul Habsida (Let’s Eat) este un serial coreean cum nu se poate mai potrivit pentru cei care sunt pasionati si ei de mancare si de dragoste. Pe cat de mare este pofta fata de tot felul de preparate culinare speciale, pe atat de insemnata este si foamea de dragoste. Oamenii au nevoie disperata de ambele, neputand trai in lipsa lor. Atunci cand pasiunea fata de mancare ajunge sa aduca impreuna oameni care altfel poate nu ar fi reusit sa gaseasca acel lucru in comun, suficient de puternic incat sa-i apropie de dragoste, nu poate insemna decat ceva pozitiv, iar lucrurile pozitive pot conduce catre mult umor, amor si, cum altfel, mancare din plin.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *