Simon Ammann este bine

Simon Ammann

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Simon Ammann este bine, tinand cont de ceea ce s-a intamplat. Cand spun ca este bine, ma refer la faptul ca se afla in stare stabila, constient, poate sa-si miste toate partile corpului. Acest lucru a fost anuntat pe Twitter, de catre Federatia Internationala de Schi. Bine in totalitate nu poti sa fii, atunci cand cazi la o viteza asa mare, te lovesti la cap, ramai inconstient pe zapada si nu-ti revii pana la spital, insa realitatea ne-a demonstrat ca se poate si mai rau.

Nu m-am mai uitat de mult timp la astfel de intreceri, cu toate ca-mi placeau. Asta pentru ca mi-am pierdut interesul fata de acest sport, exact asa cum s-a intamplat si in cazul altor competitii,  unde eroii copilariei mele fie s-au restras, asa cum s-a intamplat in cazul unicului si inegalabilului Ronaldo, fie nu mai exista printre noi, Marco Pantani fiind un astfel de exemplu. Marco Pantani facea show, era simpatic, cu toate problemele lui legate de doping si, daca ar fi sa ma iau dupa ultimele stiri in legatura cu decesul sau, exista voci care sustin ca ar fi fost omorat, nu s-ar fi sinucis. Chiar daca Ronaldo s-a retras de ceva timp si nu cred ca voi mai vedea vreodata un astfel de jucator, fotbalul a ramas unul dintre putinele sporturi pe care le urmaresc in continuare.

Revenind la sarituri cu schiurile, Simon Ammann era pe la inceputul carierei sale, atunci cand inca priveam cu interes acest sport de iarna. Cu totii spuneau despre el ca-i talentat, ceea ce a si dovedit, chiar daca pe vremea aia evolutiile lui erau unele oscilante. Se intampla de multe ori sa realizeze cate un salt remarcabil, cu mult peste punctul de constructie, in prima mansa, ca in mansa a doua sa rateze complet saritura. Acest lucru se intampla din cauza lipsei de experienta, din cauza tineretii. Cu toate ca nu am fost niciodata fanul lui, altii fiind la vremea aceea saritorii mei preferati, Simon Ammann reprezinta un nume mare al acestui sport, marturie stand titlurile pe care le-a castigat.

Am vazut la televizor stirea despre cazatura lui, exact in ziua in care s-a intamplat, insa nu am vrut sa scriu in legatura cu ea, deoarece am asteptat sa vad cum evolueaza lucrurile.

La fel procedez si in alte cazuri, cand nu numai ca nu doresc sa scriu despre ele, dar si evit sa citesc despre acestea. Evit toate acele articole despre Michael Schumacher sau Mihai Nesu. Citesc titlul si trec repede mai departe, pentru ca imi este mila de ei.

Vreau sa scriu si despre ei ca sunt bine.

Foto: Simon Ammann – Facebook

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *