Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, in finala de la Cincinnati

Simona Halep Serena Williams

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am mai scris pe aici ca nu ma omor dupa tenis, pentru ca nu este tocmai o disciplina sportiva care sa aiba acel grad ridicat de intensitate pe tot parcursul disputarii jocurilor. Partidele de tenis de camp au si multe momente moarte, care ma plictisesc destul de repede si ma fac sa ma opresc in a le mai viziona. Aseara m-am uitat la finala turneului de tenis de la Cincinnati, pentru Simona Halep. Pentru ea, pentru ca juca impotriva unei adversare atat de puternice, asa cum este Serena Williams, pentru a o incuraja, cu toate ca am observat ca Simonei Halep ii plac mai mult incurajarile, laudele, si mai putin criticile. Nu cred ca exista om caruia sa-i placa sa fie criticat, insa unii le accepta si invata din ele, iar altii se considera nedreptatiti si nici nu le baga in seama. Am scris aceste lucruri pentru ceea ce s-a intamplat in trecut, in legatura cu Simona Halep, cei care au criticat-o si raspunsurile ei in legatura cu acele critici.

Ieri, Simona Halep a jucat bine, relaxat, de placere, asa cum a si declarat inaintea partidei, cel putin in primul set, deoarece nu m-am mai uitat dupa. M-am gandit ca are sansa ei si ca poate chiar o va invinge pe Serena Williams, mai ales dupa ce reusise un break chiar la inceputul jocului si cativa asi. Din pacate, nu a fost sa fie, pentru ca Serena Williams si-a revenit destul de repede, probabil ca inca nu era incalzita, si a reusit sa castige primul set, cu 6-3. Dupa, nu m-am mai uitat, pentru ca loviturile tari ale jucatoarei americane, unele la care Simona Halep nu ajungea uneori, anuntau soarta acestei partide de tenis. Vad ca Serena Williams a invins si in cel de-al doilea set si a castigat, implicit, meciul.

Simona Halep nu a jucat rau, insa nu prea a gasit antidot pentru loviturile puterice ale Serenei Williams. Nu doar ea nu reuseste acest lucru, ci si, de cele mai multe ori, celelalte jucatoare de tenis care o intalnesc pe Serena. Vad ca varsta nu conteaza, pentru ca diferenta de ani, zece, in favoarea Simonei Halep, nu a avut nici ea darul de a-i oferi vreun avantaj jucatoarei noastre.

Chiar daca a pierdut, Simona Halep s-a luptat, a incercat, iar faptul ca a ajuns in finala turneului de la Cincinnati este o realizare care ii readuce acesteia locul doi WTA.

2 Comments

  1. I-a dat niste asi de-au calmat-o usor. Daca n-ar fi fost ok serviciul la Serena, cred ca o batea Halep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *