Simplitatea de a fi simplu

Simplitatea de a fi simplu

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

De multe ori observi in jurul tau oameni care doresc sa fie sau sa para cat mai complicati, cat mai complecsi, cat mai speciali, insa daca intri in conversatie cu ei, realizezi ca sunt doar complexati in a lor cautare de a arata mai mult decat pot. Acest tip de oameni sunt foarte periculosi, pentru ca din dorinta de a pastra o falsa imagine a lucrurilor care nu se sunt comune, sunt in stare sa faca orice.

Ei nu suporta sa le spui ca nu sunt cu nimic mai presus de tine. Ei nu vor sa accepte realitatea care le atarna in fata precum un paianjen care tocmai coboara pe un fir mult prea lung. Ei nu-si vad lungul nasului, deoarece e prea lung si mult prea indepartat. Acesti oameni vor trai mereu intr-o lume a lor, pe care o zaresc numai ei si ceilalti ii vor cataloga mereu drept ceea ce sunt ei in realitate. Nu vor reusi sa pacaleasca multi oameni cu a lor masca pusa stramb, sau daca o vor face aceasta luminita nu va sta aprinsa prea mult timp.

Iata de ce este cel mai bine sa nu incercam sa parem altfel decat suntem. Este mai bine sa fii simplu, sa traiesti in simplitate, decat sa-ti luminezi cu raze nocive existenta. Bucuria de a fi tu insuti, de a fi unic in felul tau si nu de a-i copia pe altii, nu poate fi egalata de o naluca pe care ti-o construiesti ca un zid de aparare, ca o fortareata in fata neputintelor tale.

Caracterul tau unic si felul tau de a fi, nedisimulat, fara sa fie prefacut, este ceea ce-i atrage pe altii in jurul tau si nu mirajul care atunci cand te apropii de el nu are consistenta.

Va urez sa fiti exact asa cum ati fost lasati pe Pamant si nu cum vor altii sa va modeleze!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *