Simturile ne ingheata atunci cand in preajma noastra exista nepasare

Simturile ne ingheata atunci cand in preajma noastra exista nepasare

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Simturile iti pot fi inghetate de multe lucruri, nu doar de frigul de afara care s-a asternut asupra tarii mele. Simturile oamenilor pot fi inghetate si de catre nepasare. Nepasarea este unul dintre cei mai mari inamici ai oamenilor. Daca nu iti pasa de nimic, inseamna ca nu iti pasa nici de tine si acest lucru este extrem de grav.

Nepasarea este o buna cale de a nu realiza nimic in viata. Atunci cand nu iti pasa suficient de ceva, nici nu te poti astepta ca vei avea reusite asa cum iti doresti. Sau poate ca nu iti doresti, tocmai pentru ca nu te intereseaza de nimic. Sunt destui astfel de oameni, pentru care viata nu inseamna nimic altceva decat a trece prin ea, fara sa incerce macar sa schimbe ceva. Orice.

Daca nepasarea iti ingheata simturile, lenea ti le pastreaza asa. Lenea sta mana in mana cu nepasarea. Sunt multi oameni carora le este greu sa faca orice. De la munca, pana la cele mai simple si elementare lucruri. Lenea sau puturosenia poate fi cu greu inlaturata, mai ales ca multi oameni nici nu vor sa se intample acest lucru. Vor sa stea in lumea lor, nederanjati de nimeni, fara sa faca nimic.

Lipsa ambitiei poate fi si ea un factor important in inghetarea simturilor. Oamenii care nu au ambitie suficienta nu pot reusi mare lucru in viata. Pot doar sa incerce, insa nu pot sa construiasca ceva concret, durabil. Cu totii ne consideram persoane ambitioase, insa putini suntem cu adevarat. De cele mai multe ori, daca nu ne iese ceva din prima, cedam si nu mai revenim la acel lucru.

Oamenii ambitiosi nu cedeaza niciodata, orice ar fi. Continua pe drumul lor pana ajung sa isi indeplineasca misiunea. Asta inseamna ambitie, dorinta de a reusi. Simturile ne mai sunt inghetate si de catre persoanele din jurul nostru, de catre prieteni, mai ales daca ei nu sunt niste oameni asa cum trebuie. Daca persoanele din jurul nostru nu ne vor binele sau fac parte din categoriile enumerate mai sus, pot avea o influenta foarte negativa asupra noastra. Ei iti pot ingheta simturile, pentru multi ani de zile, fara ca macar sa realizezi acest lucru.

Te poti trezi din aceasta stare daca te anunta cineva, sau daca iti dai seama singur intr-o buna zi ca asa nu vei ajunge nicaieri. Pe langa caracterul nostru si prietenii pe care ii avem, simturile ne mai pot fi inghetate de catre destin. Destinul poate sa intervina hotarator in viata noastra si ne poate modela prezentul sau viitorul, intr-o forma pe care nu ne-o dorim.

De destin nu prea ai cum sa te feresti, dar macar poti sti ca toate acele lucruri negative nu au fost atrase de ele, ci au venit ca urmare a unor intamplari nefericite. Acestea sunt doar o parte din lucrurile care ne ingheata simturile, deoarece atunci cand este vorba despre rau, poti scrie mult si bine despre el.

Despre bine si bunatate este mult mai greu sa scrii. Bunatatea a devenit din ce in ce mai rara, fiind inlocuita cu tot felul de alte obiceiuri nesanatoase. Si pentru ca tot am discutat despre frig, mai ales ca zilele acestea sunt unele foarte friguroase, el ne poate ingheta destul de serios simturile.

Asta pana ajungem la caldura si inima noastra incepe iar sa fie plina de bunatate si fericire, lucruri calde si pozitive.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *