Sinceritate versus falsitate. Cum afli cand un om incearca sa para ceea ce nu este

Imi place sa-i analizez pe oameni, sa incerc sa-mi dau seama cum sunt ei in realitate. Sa inlatur masca pe care o mai folosim cu totii din cand in cand, insa de care ei abuzeaza. Pentru ei nu-s momente rare, ci un mod de viata.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In cazul meu, problemele apar cand las garda jos si incep sa am incredere in oameni care nu merita. Daca sunt atent la ei si reusesc sa-i citesc, imi e bine.

Pentru a nu fi doar vorbe in vant, sa dam un exemplu clar de sinceritate versus falsitate in reactii, de om care chiar traieste in mod real un moment si ii pasa, in comparatie cu alta persoana care doar incearca sa dea bine pe camera, in realitate fiind foarte periculoasa si pusa pe rele.

Cei doi, din GIF-ul de mai jos, sunt printre cei mai apropiati oameni ai presedintelui american. Sfatuitorii lui. Ea zice ca merg cu totii la el, au pareri diferite, acesta ii asculta si ia singur decizia buna. Desigur, doar ca deciziile pot fi influentate.

Acesta este momentul in care Trump afirma ca SUA pot fi puse in situatia de a “…distruge in totalitate Coreea de Nord”.

us will totally destroy north korea reactions

Sursa: The White House / YouTube

Discursul lui Trump a fost unul puternic si destul de corect. Nu ai cum sa discuti altfel cu niste oameni despre care stim ca au facut si fac in continuare multe rele. Nu te vor intelege, daca le zici in alt mod.

Ma refer la dictatorii aia, care mereu isi spun pompos “presedinti alesi in mod democratic de catre popor”. “Dictator” nu suna tocmai bine. Presedinti pe viata, care se iubesc unii pe altii. Daca va uitati pe YouTube, este pe acolo un documentar realizat de catre un comisar european in Coreea de Nord si puteti auzi prin el inclusiv niste muzica romaneasca populara, pe casete audio d-alea vechi. De pe timpul dictatorului nostru, ca dragostea intre dictatori este nemarginita.

D-aia si exista tari prin Africa unde romanii pot intra mult mai usor decat altii. Dictator + Dictator = Love.

Cu toate ca Trump a avut dreptate cu al sau discurs puternic, reactiile celor doi oameni de incredere ai sai sunt total diferite, desi par asemanatoare.

El este sincer in reactii. Uimire, surprindere, nu-i vine sa creada ceea ce tocmai a auzit.

Va si zic ce a gandit: “Unbelievable! Fu**ing id**t” adica in traducere libera “De necrezut! Eu incerc sa ma dau peste cap sa rezolv pasnic situatiile, iar asta vine si strica tot”.

El este mintea limpede a administratiei Trump. Diplomatul, omul echilibrat, persoana care alege intotdeauna prima data solutiile pacifiste.

Trump ar trebui sa-l tina cat mai mult si cat mai strans pe langa el, deoarece are nevoie de acesta.

Ea are o reactie incredibil de falsa. Fakerita de cariera, care incearca sa faca pe persoana buna, ca-i pasa.

Vedeti acea fata de catelus nedreptatit, care tocmai a fost trimis in coltul sau?

Este doar de fatada. Ar apasa prima, cu zambetul pe buze, butonul care ar porni treaba intre SUA si Coreea de Nord. Si nu doar cu asiaticii.

Este versiunea feminina, ceva mai slefuita, a rusului care a zis ca vine cu Tupolevul pe la noi in vizita. Dupa ce a spus treaba asta, pe contul de Facebook al omului respectiv am vazut si persoane importante de la noi, din online, cu nume si prenume, care i-au zis de dulce.

Omul este glumet, insa si comunist hardcore. D-ala rau, mult mai rau decat seful sau, sef care mai si gandeste, asa ca trebuie sa stii cat si cum te intinzi cu el. Ca el este posibil sa mai si actioneze, nu doar sa ameninte.

La fel este si ea, aici referindu-ma la rautate, nu la comunism.

Oameni care ar porni razboaie, din dorinta de a-si manji mainile cu sange, nu care isi scot ghearele ca Trump si ameninta tocmai pentru a evita un eventual conflict. Ca Trump nu vrea sa-i bubuie pe nord-coreeni, ci doar le-a zis ca asta o sa faca, daca nu se potolesc.

Sunt unii oameni ascunsi, falsi, foarte pericolosi, de care trebuie sa te feresti. Mai bine sa ai de a face cu d-aia care iti zic totul in fata, decat cu unii care se ascund la nivel profesional si care pot fi detectati cu greu sau prea tarziu.

Trump ar cam trebui sa incerce sa scape de ea, deoarece este posibil sa-l influenteze inspre lucruri rele.

Sunt absolut sigur ca oameni de la ei vor citi articolul asta, pentru ca daca inainte aparea STS-ul pe blogul meu, de fiecare data cand scriam despre fostul si iubitul preten si conducator al poporului roman, americanii verifica fiecare coltisor al Internetului.

Acum nu mai stau sa verific cine intra pe aici, deoarece ma face sa pierd timp.

Sa intre toata lumea!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *