Sinceritatea contine si multe ganduri ascunse

Sinceritatea contine si multe ganduri ascunse

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cat de sinceri suntem in legatura cu tot ceea ce facem sau zicem? Aceasta este legata de gandurile ascunse ale oamenilor si cum oamenii pot fi mai mult sau mai putin sinceri, in legatura cu tot ceea ce fac sau zic.

Gandurile oamenilor nu reprezinta tocmai ceea ce si scot pe gura, fiindca societatea moderna ne-a invatat ca daca vrem sa traim dupa regulile ei, nu putem spune mereu exact ceea ce gandim. Daca toti oamenii spune mereu tot ceea ce gandesc, am afla, probabil, multe lucruri noi, atat bune cat si mai putin bune, dar macar sincere. Nu zicem mereu ceea ce gandim, pentru ca am invatat ca adevarul supara si ne este frica de reactiile celor din jurul nostru. Si daca nu ne este frica de reactiile oamenilor de pe langa noi, la auzul gandurilor noastre ascunse, atunci ne este teama ca ne vom pierde prietenii sau ne vom certa cu apropiatii nostri, atunci cand acestia vor afla ce gandim cu adevarat.

Gandurile ascunse ale oamenilor, sunt acolo cu un scop foarte bine definit: atunci cand nu putem vorbi despre ceea ce gandim, avem macar o resursa unde ne putem consuma ideile pe care nu le putem scoate la suprafata. Gandurile noastre cele mai ascunse, pot fi atat pozitive, cat si negative. Pot fi pozitive, atunci cand ele sunt indreptate inspre bine, chiar daca cei de pe langa noi nu se comporta tocmai asa si nu le-ar placea sa vada ca noi suntem altfel decat ei. Acesta este un exemplu de cum nici macar gandurile bune nu pot iesi la suprafata, nu le putem scoate pe gura, deoarece situatia ne face sa ne comportam de asa maniera.

Gandurile noastre ascunse pot fi negative si nu le putem scoate la suprafata, existand un lucru bun in toata aceasta desfasurare de evenimente, atunci cand in jurul nostru vedem multa bunatate sau multa rautate, care ne impinge sa actionam de o asa maniera. Nu putem sa vorbim mereu despre lucrurile ascunse pe care le gandim, fiindca ceea ce am putea rosti noi, ar fi de ajuns pentru a-ai speria pe cei de pe langa noi. Cu totii avem astfel de ganduri ascunse, iar uneori este mai bine ca ele sa ramana doar niste simple idei ale noastre, mai ales daca nu sunt indreptate inspre bine.

Gandurile noastre ascunse, insa care sunt extrem de pozitive, care pot conduce doar inspre lucruri bune, ar trebui sa le scoatem la suprafata, sa le asternem pe hartie sau sa le vorbim, judecat foarte bine toata situatia inainte, pentru a nu ajunge sa ranim pe cineva drag. Da, in orice situatie, chiar si in cele in care dorim sa facem bine, exista mereu posibilitatea de a-i jigni pe cei apropiati noua, de aceea trebuie sa gandim mereu ceea ce spunem si facem.

Gandurile noastre ascunse, cele care sunt pozitive, tot trebuie sa apara la suprafata pana la urma, pentru ca daca am tine cu totii toate lucrurile doar pentru noi, atunci nu ar mai exista nici progres, nici viitor. Gandurile noastre ascunse, cele bune, trebuie rostite si trebuie facute cunoscute, intr-o maniera cat mai diplomata, una care sa fie usor de inteles, usor de perceput de catre alte persoane.

In incheiere, va doresc tuturor sa aveti parte numai de ganduri bune in viata voastra si de evenimente pozitive, unele care sa fie pe masura inimii voastre mari!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *