Sindeurom – Syndrome

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sindeurom Syndrome

Sindeurom (Syndrome) este un serial coreean despre lumea fascinanta, insa deosebit de grea, a viitorilor medici neurochirurgi, impletita cu tot felul de drame inerente unei astfel de meserii, insa si cu povesti de dragoste destule de complicate, mai ales ca iubirea se imparte la trei. Sindeurom (Syndrome) este un serial coreean de dragoste, ce a fost lansat in anul 2012, luna februarie, si care contine un numar total de 20 de episoade.

El provine dintr-o familie foarte bogata, insa acest lucru nu l-a oprit sa incerce sa isi urmeze visurile, fara a avea nevoie de ajutorul cuiva, cel mai mare fiind acela de a deveni medic neurochirurg, pasiunea pentru aceasta meserie venind din partea bunicului sau, un om important in ceea ce inseamna sistemul de sanatate al Coreei de Sud. Este un tanar foarte ambitios, caruia ii place sa se descurce singur, nedorind nici in ruptul capului sa apeleze la ajutorul bunicului sau. Astfel, a absolvit cea mai prestigioasa facultate de medicina din Coreea de Sud, dupa care a devenit medic stagiar in acelasi spital unde a ajuns si ea.

Ea, spre deosebire de el, nu a absolvit o facultate la fel de faimoasa, insa dorinta acesteia de reusita nu este cu nimic mai mica decat a lui. Este cel putin la fel de ambitioasa ca si el, in incercarea de a acumula cat mai multe cunostinte practice, pentru a fi un medic neurochirurg cat mai bun.

Chiar daca la inceput cei doi nu prea se inteleg, fiind mai mult preocupati cu a dovedi care este cel mai bun viitor medic, cu timpul, toata aceasta intrecere se transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste, o dragoste destul de complicata. Asta pentru ca intre cei doi apare inca un barbat, care are legatura cu ale lor cariere, iar sentimentele incep sa devina confuze.

Atunci cand sentimentele devin unele neclare, dragostea trebuie impartita la trei si astfel avem de a face cu un triunghi amoros, doar ca in viata lucrurile nu merg chiar asa, asta insemnand ca unica alegere trebuie facuta pana la urma. Sau nu?

Sindeurom (Syndrome) este pentru toti pasionatii de medicina, care doresc sa-si descreteasca fruntea vizionand un serial coreean care combina dramele, cu umorul si dragostea. Personal, nu prea sunt atras de seriale unde oamenii sunt operati, chiar daca stiu ca nu-i ceva real. Nu-mi place sa-i vad pe doctori cum taie cu bisturiul, chiar daca astfel de lucruri vin la pachet cu serialele coreene care trateaza asemenea subiecte. Si aici poti vedea interventii chirurgicale si alte astfel de lucruri, care sunt destul de greu de privit, cel putin pentru mine. Cu toate acestea, nu ai cum sa nu apreciezi munca unor astfel de oameni, mai ales ca Sindeurom (Syndrome) incearca, pe cat posibil, sa apropie lumea lor speciala, de lumea noastra cea banala. In plus, nu-i vorba doar despre operatii, ci si despre oameni. Despre iubire, despre sentimente confuze, despre alegeri dificile. Sindeurom (Syndrome) este o drama care se merita a fi privita, doar si pentru a observa tot felul de situatii ale acestei lumi speciale, o lume in care miracolele sunt posibile.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *