Siriwooseu – Sirius

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Siriwooseu Sirius

Siriwooseu (Sirius) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde putem vedea cum doi frati, gemeni identici, ajung sa isi iroseasca unul altuia o buna parte din viata, din cauza unor greseli ale trecutului care continua si in prezent. Siriwooseu (Sirius) este un serial coreean ce a fost lansat la inceputul anului 2013, care contine un numar total de doar 4 episoade.

Siriwooseu (Sirius) este despre dragostea si, mai ales, ura dintre doi frati, gemeni identici, fiecare considerand ca destinul sau a fost influentat in rau de catre celalalt. In mare parte, poate asa si este, daca ne uitam la tot ceea ce s-a intamplat intre cei doi. Inca de mici unul dintre ei era, asa cum se intampla de obicei, baiatul mai istet si mai popular printre ceilalti copii. Asta a starnit invidia si ura celuilalt, care considera ca din cauza fratelui sau nu are si el parte de toate aceste lucruri frumoase.

Intr-un final, fratele mai descurcaret ajunge la inchisoare din cauza celuilalt, iar acest lucru il va schimba pentru totdeauna si nu in bine. De cealalta parte, fratele lui se simte vinovat pentru ce i s-a intamplat celuilalt, insa nici acum nu prea poate trece peste complexul de inferioritate care il macina de atat de mult timp. Cu toate acestea, reuseste sa ajunga seful departamentului de politie care se ocupa cu investigarea cazurilor care au legatura cu drogurile.

Intre timp, iese si fratele sau din inchisoare si, din pacate pentru acesta, ajunge sa lucreze intr-un loc nu tocmai cum visase el atunci cand inca nu-si pierduse inocenta de a privi catre lucruri mari si catre un viitor frumos. Pana la urma, destinele celor doi ajung sa se intersecteze iar, insa, din cauza unei conspiratii, fratele care intrase la inchisoare nevinovat, ajunge sa-i ia locul celuilalt in cadrul echipei de politie, deoarece semanau ca doua picaturi si nimeni nu-si putea da seama, la o prima privire, ca nu-i adevaratul detectiv.

Siriwooseu (Sirius) este un serial coreean special prin faptul ca aduce in fata problemele pe care le au toti fratii, nu doar gemenii identici, atunci cand discutam despre micile invidii dintre acestia, despre faptul ca unul pare sa primeasca mai multa afectiune si jucarii din partea parintilor, iar celalalt nu, despre faptul ca unul este mai inteligent si unul mai putin destept, despre cum unul reuseste in viata si celalalt nu si asa mai departe. Atat timp cat astfel de invidii nu depasesc o anumita limita, ele pot fi considerate oarecum normale, chiar daca nu de dorit, pentru ca suntem oameni si suntem alcatuiti atat din multe lucruri frumoase, cat si din unele mai negative. Cu toate acestea, nu trebuie sa lasam ura sa ne acapareze si sa ne transforme in niste monstri care lupta impotriva persoanelor dragi, pentru ca aici nu mai discutam deloc despre lucruri normale, ci despre unele care nu trebuie sa faca parte din viata noastra. Siriwooseu (Sirius) este despre greselile altora, pe care noi nu trebuie sa le repetam, daca nu dorim sa ne facem viata grea singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *