Sirop patlagina bun pentru tuse

Am racit usor si am inceput sa tusesc, asa ca m-am indreptat inspre solutia cea mai rapida de oprire a tusei: siropul de patlagina.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Din pacate, ca in cazul suplimentelor alimentare, nici orice fel de sirop de patlagina nu-i bun, dupa cum am aflat chiar pe pielea mea, pe la inceputul anului.

Am cumparat un sirop de patlagina de la nu stiu ce firma, foarte subtire, galbui, adica apa chioara cu zahar, fara vreun fel de efect. Nici la gust nu era precum cel din copilarie, semn ca probabil patlagina era doar pe poza ambalajului, nu si in continutul produsului. Nu oprea tusea nici macar un minut si costa la fel ca siropul pe care trebuie sa-l pomovam, pentru ca-i cu adevarat eficient.

Siropul bun pentru tuse se numeste, cum altfel, “Sirop Patlagina” si-i de la Biofarm. Este la fel ca siropul pe care ni-l lua bunica de la dispensarul satului, in copilarie, cand eram bolnavi, pe care-l beam si atunci cand nu aveam nimic, deoarece este dulce si bun: culoare, miros, consistenta si, mai ales, efect.sirop patlagina bun de tuse de la biofarm

Daca iei 10 ml, folosind masura din interiorul cutiei, adica iti ajunge o sticluta de tot atatea ori, avand 100 ml, efectul tine cam 4-6 ore, in functie de cat de rau tusesti. Desigur, siropul asta este pentru tuse usoara spre medie, asa ca daca aveti ceva mai grav, mergeti la doctor. Eu nu sunt doctor si nici multi dintre ceilalti de pe Internet, ci incerc sa va ajut cu tot felul de sfaturi utile.

Imi e teama sa mai promovez lucrurile bune pe aici, deoarece ajung in Google, le mai pomenesc si altii, le cumpara, dupa care sunt prostite sau scumpite. Vitamina C 1000 cu zinc, aia nemteasca, buna, pe care i-o cumpar tatalui meu, s-a scumpit de la 12 la 16 lei, iar acest sirop de patlagina l-am luat la inceputul anului cu vreo 6 lei, pentru ca era la promotie, dupa cu 8 lei, pret intreg, iar acum costa 10 lei.

Siropul de patlagina este cel mai eficient si rapid lucru pentru a opri tusea cateva ore. Nu cumparati acele bomboane scumpe, drajeuri, cine stie ce alte siropuri sau alte minuni. Le-am luat si eu, insa fie nu au efect deloc, fie au efect limitat, de scurta durata, asa ca dati banii aiurea pe ele. Siropul de patlagina, cel de la Biofarm, are efect rapid si garantat pentru multe ore.

Sper sa va fie de folos aceste sfaturi, daca si voi ati racit si tusiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *