Siti Hol – The City Hall

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Siti Hol The City Hall

Siti Hol (The City Hall) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde oamenii obisnuiti ajung sa ocupe functii la care nu visau niciodata, pe care le respecta si le pretuiesc asa cum se cuvine, incercand si reusind sa rasplateasca increderea celor care si-au pus sperantele in ei. Siti Hol (The City Hall) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie, a anului 2009, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Siti Hol (The City Hall) este povestea ei, o femeie devotata locului de munca pe care il are, chiar daca deocamdata asta inseamna ca-i un simplu functionar public, in cadrul primariei orasului ei. Pe langa alte indatoriri pe care le are, aceasta trebuie sa prepare cafeaua si sa o serveasca superiorilor ei.

Din fericire pentru ea, totul se schimba atunci cand reuseste sa castige un premiu destul de consistent, de aproximativ 20 de mii de dolari americani, insa nimic nu este usor de prima data, mai ales ca in loc sa incaseze ea respectiva suma de bani, aceasta ajunge pe mainile coruptului primar al orasului.

Enervata de toata situatia, nedorind sa cedeze fara lupta respectiva suma de bani si avand un inalt simt al dreptatii, aceasta isi exprima nemultumirea in fata oamenilor importanti ai acelui oras. Chiar daca nu ajunge din prima sa puna mana pe ceea ce i se cuvine, pana la urma tot reuseste sa intre in posesia premiului pe care il castigase, insa asa cum pentru orice actiune exista si un revers al medaliei, aceasta este nevoita sa-si dea demisia.

La fel se intampla si cu respectivul primar corupt, asta dupa ce toata povestea ajunge in atentia presei. Odata ramas fara primar acel oras care exista doar in acest serial coreean, deoarece nu-i unul real, functia trebuia ocupata de catre cineva. Si cine sa fie persoana mai potrivita pentru o astfel de functie, daca nu chiar ea, cea care cu putin timp in urma servea cafeaua superiorilor sai, iar acum reuseste sa devina cea mai tanara primarita, sustinuta de catre un inalt oficial, precum si de catre oamenii acelui oras?

Dorind sa rasplateasca increderea celor care au ales-o si mai ales ca nu provine din politica, pentru a avea si ea anumite apucaturi nu tocmai sanatoase, aceasta chiar doreste sa-si faca meseria cat mai bine, incercand sa schimbe radical felul in care decurg lucrurile in respectiva primarie.

Chiar daca esti o persoana plina de intentii bune, nimic nu este usor atunci cand vrei sa reformezi lucruri neschimbate de foarte multi ani, mai ales ca nici acel sef care te-a ajutat serios sa ajungi acolo unde esti acolo, nu este unul care gandeste tocmai modern. In plus, ajutorul lui a fost unul lipsit de interes, avand si acesta o agenda proprie.

Din aceasta diferenta de idei si de a vedea viitorul, apar tot felul de conflicte amuzante, iar aceste clinciuri se pot transforma foarte usor in ceva romantic, in dragoste.

Siti Hol (The City Hall) este un serial coreean simpatic, care are o actiune nu foarte complicata, insa una interesanta si care te face sa te gandesti ca ti se poate intampla si tie, intr-o buna zi, sa devii cineva important.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *