Snail Study Dorms

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Snail Study Dorms

Hai sa studiem un melc, dar mai bine hai sa studiem dragostea. Asta daca stim, pentru ca de dorit nu mai incape vorba, nefiind cineva care sa refuze dragostea. Snail Study Dorms este un serial coreean de dragoste, in care unii oameni au reale probleme in a rosti acel simplu “Te iubesc!”. Pentru ca sunt persoane sensibile si le este teama sa isi arate sentimentele, de frica sa nu fie respinsi. Snail Study Dorms a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si are un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Actiunea are loc intr-un camin studentesc de baieti, in care cea mai mare problema a unuia dintre cei care locuiesc acolo este parul lasat in baie. Prea mult par, dar oare cine este vinovatul? Sa fie oare un rocker, ca doar are parul mare? Si cum era investigata toata treaba cu parul din baie, apare o fata.

Cum era un camin de baieti si nimeni nu mai vazuse vreo fata pe acolo de peste cinci ani de zile, cu totii au ramas surprinsi de neasteptata aparitie. Ce sa caute acolo o fata, mai ales ca doar baietii au voie sa locuiasca in acel camin? Un baiat spune ca a vazut-o lucrand part-time, ca dansatoare pe strada, ca fata care imparte pliante si oferind imbratisari gratuite.

Oare ea sa fie cea care lasa acel par in baie? Nemultumitul de situatie o ancheteaza repede, insa aceasta il face de ras in fata celorlalti baieti.

In continuare, aceasta incepe sa fie atrasa de unul dintre baieti. El este tipul acela de baiat cuminte, inteligent si care se gandeste mult inainte de a rosti o fraza. Acestia incep sa petreaca mai mult timp impreuna, avand grija si de melcul ei. Ar vrea sa aiba grija si de ea, doar ca nu stie cum sa-i spuna ca o iubeste, mai ales ca sunt doua firi total diferite. Chiar daca el nu stie, pana la urma tot la iubire trebuie sa se ajunga, deoarece chimia dintre ei este cat se poate de evidenta.

Mai trec prin cateva situatii destul de complicate, care ii apropie si mai mult, ajungand sa nu mai poata trai unul fara celalat.

Snail Study Dorms este un serial coreean despre oameni care nu par sa aiba prea multe lucruri in comun, cel putin la prima vedere. Aceasta este doar o impresie, una falsa, deoarece caracterele opuse se atrag, iar atunci cand doua persoane au inimile in locurile in care acestea ar trebui sa se afle, nici iubirea nu poate fi departe. Snail Study Dorms este o drama simpatica, plina de umor si de situatii sensibile. Dragostea nu se spune, se arata, aceste relatii construite usor, nu in graba, fiind cele mai trainice. Nu au nevoie sa isi spuna ca se iubesc, pentru ca acest lucru se poate observa in fiecare gest al lor. O poveste emotionanta de iubire, in care vorbele nespuse sunt inlocuite de fapte, cele care fac mai mult decat o mie de cuvinte. Snail Study Dorms este despre iubire multa si… un melc.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *