Socul din trecut, tremurul din prezent

Socul din trecut, tremurul din prezent

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Este destul de evidenta treaba ca experientele pe care le-am trait in trecut isi vor pune amprenta serios asupra prezentului si viitorului nostru. Omul nu poate trai fara amintiri, fara caldura din trecut, generata de diverse intamplari la care a fost partas. Desi unora le estre greu sa-si aminteasca evenimentele neplacute din trecut si majoritatea oamenilor doresc sa rememoreze numai intamplarile placute prin care au trecut, in realitate se intampla tocmai invers. De obicei, oamenii au tendinta de a isi aminti faptele negative cu mult mai multa frecventa decat pe cele pozitive. Se spune ca trecutul iti modeleaza viitorul si ca omul invata din greseli. De multe ori este adevarat, insa si tot de atatea ori este fals. Unii tind sa repede greselile trecutului, chiar daca in cele mai multe cazuri sunt constienti de efectele faptelor lor.

Socurile din trecut te pot zgudui destul de tare in prezent, asta daca nu stii cum sa le stapanesti, daca nu incerci sa extragi doar lucrurile bune, chiar si din cele mai nefericite intamplari. Trebuie sa-ti spui ca nimic nu te poate atinge, nimic negativ nu are vreun efect asupra ta si ca esti puternic, ca mergi inainte indiferent de orice. Nu trebuie sa dam importanta lucrurilor rele care ni s-au intamplat, cel putin din punctul de vedere al modului in care acestea ne pot influenta cu forta lor intunecata si in prezent sau viitor. Trebuie sa fim puternici si sa spuneam ca tot ceea ce a fost negru a trecut si ne asteapta un viitor stralucit si plin de ceea ce ne dorim.

Puterea sta in noi, prezentul si viitorul ne apartin doar noua si trecutul este acolo doar pentru a ne consolida cunostinte in tot ceea ce reprezentam noi ca oameni pe acest pamant si acest trecut nu este acolo pentru a ne face viata si mai grea, pentru a pune porti de nedeschis in calea noastra.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *