Sorry I’m Late

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sorry I'm Late

Sunt unele momente cand oamenii se gandesc la ceea ce este mai rau, pentru ca nu mai au nimic de piedut, fiindca au pierdut aproape totul. Nu sunt decizii luate in graba, intr-un moment de ratacire, ci gandite in multii ani de singuratate. Din fericire pentru ei, tot intunericul acestei vieti poate fi alungat cu o singura raza de soare, daca ea apare la momentul potrivit. Sorry I’m Late este un serial coreean despre oameni care si-au pierdut increderea in aceasta lume, crezand ca nu mai exista nici o speranta, pana cand a aparut acel lucru de care aveau nevoie pentru a continua. Clipe neinsemnate pentru unii, de nepretuit pentru altii. Sorry I’m Late a fost lansat in anul 2014, luna august, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Sorry I’m Late este povestea unui barbat care a incetat sa mai spere ca isi va mai revedea vreodata fiica, dupa ce aceasta a plecat de acasa in urma cu zece ani de zile si de atunci nu mai stie nimic de ea. Tot cam pe atunci si-a pierdut si sotia, din cauza unei boli necrutatoare. Chiar daca a ramas singur, a tot sperat ca intr-o buna zi fata lui se va intoarce la el, pentru a-i putea spune cat de mult a gresit fata de ea si cat de mult o iubeste. Vrea sa-si ceara scuze pentru toate acele discutii in contradictoriu, pentru ca a lovit-o si in ideea de a lumuri unele lucruri care nu au legatura cu realitatea. Insa cel mai mult vrea sa o revada pentru ca ii este dor de ea.

Un parinte adevarat nu-si abandoneaza niciodata copilul, indiferent de situatie, el fiind unul dintre acestia. Nu a incetat niciodata sa o caute, insa, odata cu trecerea anilor, sperantele au devenit din ce in ce mai mici, pana cand s-au transformat in resemnare. Nu crede ca-si va mai revedea vreodata fata, chiar daca poarta casei sale este deschisa in permanenta pentru a fi sigur ca nu exista ceva care sa blocheze intoarcerea ei.

Astfel, se gandeste ca poate este mai bine sa mearga si el langa sotia lui, nu inainte de a incerca sa isi vanda casa si de a-si face mai multe asigurari de viata, pentru a-i lasa niste bani fetei. Sunt destui cei care vor sa cumpere locuinta, chiar daca nu este una tocmai ingrijita, dar are el grija de fiecare data sa-i sperie, cu povesti despre fantome si alte astfel de lucruri. In realitate, in adancul sufletului sau nu vrea sa scape de casa, tot gandindu-se ca poate minunea se va intampla.

Minunea chiar se intampla, atunci cand o bunicuta misterioasa apare la usa casei sale. Cine sa fie?

Sorry I’m Late este un serial coreean despre familie, greselile trecutului, sperantele viitorului, regasire, impacare, acceptare. Chiar daca ne-am certat in trecut, nu putem sta suparati unii pe altii o viata intreaga, mai ales atunci cand discutam despre familie, deoarece, asa cum se spune pe la noi, sangele apa nu se face.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *