Speranta nu va muri ultima, ci va trai mereu

Speranta nu va muri ultima, ci va trai mereu

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mereu suntem pusi in situatii destul de grele, uneori la limita, si de fiecare data reusim sa mergem mai departe, pentru ca nutrim speranta ca oricat de greu ne-ar fi astazi, maine va fi mai bine. Acest lucru se intampla pentru ca speranta nu va muri niciodata, deoarece, in caz ca s-ar intampla acest lucru, ne-am duce si noi odata cu ea.

Speranta nu moarte niciodata, ea este acolo sa ne faca sa spunem ca putem trece peste orice, chiar daca de multe ori nu prea vezi nici un fel de lumina, din cauza intunericului care te inconjoara. Viata nu este facuta doar din lucruri frumoase. Nici pe departe. Viata contine atat multe lucruri frumoase, cat si multe lucruri rele. Atunci cand dam peste acele lucruri rele, ne dorim sa treaca destul de repede, pentru ca oamenii oricat de puternici par ei, sunt fiinte sensibile.

Fie ca ne aratam suferinta sau nu, cu totii suntem afectati de problemele care apar in viata noastra, iar atunci cand nu stim cum sa mai scapam de ele, apelam la speranta. Speranta este pentru acele momente cand chiar nu gasesti o rezolvare pentru problemele tale si ti-ai dori ca totul sa fi fost doar un vis urat, nu o realitate rea. Sunt destule astfel de momente in viata, pe care le-am intalnit cu totii.

Oricat de bun ai fi, oricat de corect ti-ai duce viata, atunci cand este pe cale sa se intample ceva rau si care nu tine neaparat de tine, acel lucru se va intampla. Ce poti sa faci atunci? Poti sa fii pregatit, sa nu te ia prin surprindere si daca nu gasesti o rezolvare pentru el, nici dupa ce ai apelat la familie sau prieteni, poti trai cu speranta ca maine va fi mai bine. Speranta este cea care ne salveaza atat atunci cand avem probleme, cat si atunci cand nu avem. De exemplu, sunt destule ocaziile cand ne dorim ceva simplu, un obiect sa zicem si chiar daca nu putem sa ni-l permitem acum, avem speranta ca poate intr-o zi o vom face.

Speranta este acolo doar pentru noi, pentru a ne ajuta in orice situatie, fie ca vorbim despre probleme grave, fie ca discutam despre lucruri simple. Pentru ca tot mai este putin pana la sarbatorile de iarna, aproximativ o luna de zile, sperantele si dorintele oamenilor sunt si ele mai ridicate decat de obicei. Oamenilor le place sa se lege de anumite evenimente, pentru a-si intari sperantele si dorintele. Ne asteptam sa ne aduca Mos Craciun cate ceva, fie ca suntem copii, fie ca suntem adulti. Ne dorim anumite lucruri de care nu avem parte acum, si pe care le vedem ale noastre in viitorul apropiat.

Speranta nu moare niciodata, pentru ca nu este posibil asa ceva. Daca speranta ar muri, nici noi nu am mai exista pe aceasta lume, iar peste tot in jurul nostru s-ar face un intuneric care nu ar mai contine nici macar o urma de lumina. Speranta nu moare, ci doar noi ne mai pierdem din cand in cand increderea in ea, insa niciodata definitiv.

Sper sa fiti niste oameni care nu cedeaza niciodata, oricat de greu v-ar fi si care cred ca pentru orice problema aparuta, exista speranta ca va fi rezolvata cat mai repede.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *