Spy (2015)

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

spy

Spy este un serial coreean de actiune, in care toata lumea spioneaza pe toata lumea, cu totii practicand aceasta meserie pe care fiecare incearca sa o ascunda de ochii celorlalti, inclusiv de cei ai familiei. Spy a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si contine un numar total de 16 episoade.

O strada intunecata, misterioasa, cufundata intr-o liniste aproape totala, daca nu s-ar auzi pasii marunti ai unui barbat imbracat la costum, care se deplaseaza catre o masina ce-l asteapta, avand prinsa de mana, cu o pereche de catuse, o servieta. Ajunge la masina, asezandu-se pe scaunul din dreapta, langa sofer, cei doi plecand din respectiva locatie. Nu foarte departe, deoarece autoturismul lor este lovit de catre un camion, din care ies mai multi barbati. Catusele ii sunt taiate, acesta fiind deposedat de respectiva servieta. Soferul este omorat, iar atunci cand se pregateau sa procedeze la fel si cu el, seful acelor oameni le ordona sa-l crute, dupa ce l-a recunoscut intr-o poza pe care o purta in portofel.

In continuare, barbatul care tocmai a scapat cu viata, Kim Sun Woo, ajunge la spital, acolo unde apare si mama acestuia, ingrijorata de ceea ce a patit. Sun Woo trebuie sa minta, trebuie sa inventeze o poveste credibila, deoarece nu-i poate spune mamei sale ca este agent secret, ea stiind ca are un loc de munca obisnuit.

Kim Sun Woo face parte din serviciul de contraspionaj al Coreei de Sud, avand ca sarcina de serviciu monitorizarea activitatii de spionaj a Coreei de Nord. A fost ales pentru o astfel de munca, datorita coeficientului sau mare de inteligenta si a capacitatii sale de a analiza foarte bine informatiile provenite din Coreea de Nord.

Nici macar o singura persoana, dintre cele apropiate, nu stie ca el este spion, deoarece nu are voie sa le spuna acest lucru si, oricum, le-ar pune viata in pericol daca ar proceda asa. Nici mama acestuia, Park Hye Rim, nici prietena lui, Lee Yoon Jin.

Ceea ce nu stie nici el, este ca mama acestuia este un fost agent secret al Coreei de Nord, care desi acum traieste de cateva zeci de ani o viata linistita in Coreea de Sud, inca este urmarita de trecutul ei. Un trecut reprezentat de barbatul care i-a crutat viata fiului ei, Hwang Ki Chul, deoarece i-a recunoscut pe amandoi, si care doreste sa o forteze sa accepte o ultima misiune.

Toate aceste lucruri se petrec dupa ce un general nord-coreean a fost executat, reprezentantii Coreei de Nord fiind nevoiti sa reactiveze mai multe celule de spionaj, pentru a afla ceea ce s-a intamplat.

Astfel, Park Hye Rim este pusa intr-o situatie delicata, deoarece daca accepta sa redevina spion nord-coreean, s-ar putea confrunta chiar cu fiul ei. Fiul ei, Sun Woo, care are oricum si el de a face cu o situatie destul de complicata in legatura cu prietena acestuia, un ghid al turistilor care nu inteleg limba chineza, care nu a fost tocmai in totalitate sincera fata de el.

Spy este un serial coreean cu si despre spioni, spionaj, povesti romantice, un strop de umor, mult mister si multa actiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *