Star Wars: The Last Jedi (2017) – Efecte speciale, actiune si umor

Iata ca a sosit si Star Wars: Episodul VIII – Star Wars: Ultimii Jedi (Star Wars: The Last Jedi – 2017) cu multe efecte speciale 3D, multa actiune si faze care sa-ti smulga un zambet.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!
parere cronica Star Wars The Last Jedi (2017)

Star Wars The Last Jedi (2017) / Trailer YouTube

Din capul locului, trebuie sa va scriu ca nu sunt un fan al seriei Star Wars. Nici macar nu stiu daca le-am vazut pe toate, mai ales pe cele vechi, insa imi plac filmele de stiinta si fictiune moderne, care-s facute bine, iar in Star Wars: The Last Jedi au fost bagati multi bani si a iesit ceva mai mult decat decent. Star Wars este o vaca de muls, care are fanii ei fideli, asa ca acestia trebuie multumiti, pentru a se intoarce si in anul urmator.

Sala, un pic peste jumatate plina, cum nu prea mai vezi prin cinematografele zilelor noastre, care sunt mai mereu goale.

Daca eu nu sunt fan Star Wars, am avut placerea de a ma aseza langa unul, care mai avea si niste prieteni prin spate.

Vreo 40 si ceva de ani, un om care parea citit si care se manifesta zgomotos de fiecare data cand vedea el pe ecran ceva ce i se parea fabulos, iar mie destul de banal. Nu ai cum sa te pui cu trairile fanilor si nici nu sunt deranjante, atat timp cat acel om se bucura sincer, simte momentul si se exteriorizeaza. Dadea din picioare precum copilasii aia mici, atunci cand observa el lucruri de finete, d-ale cunoscatorilor.

Nefiind fan Star Wars, am fost acolo cu gandul la a vedea un film bun, 3D, efecte multe speciale si ceva umor asigurat de droidul care curenteaza.

Am avut parte de toate aceste lucruri, deoarece Star Wars: Ultimii Jedi este un film care abunda in efecte speciale, navete spatiale si alte lucruri care parca intra in tine, insa daca robotelul parca nu a fost la fel de in forma ca in alte parti ale seriei, exista pe acolo niste animalute foarte simpatice, care nu-i dau pace morocanosului Chewbacca. Ele sunt responsabile cu umorul special in acest film, la fel ca veverita din Ice Age.

Star Wars: The Last Jedi (2017) este un film care nu te plictiseste, pe parcursul celor doua ore si jumatate de vizionare.

Din contra, nici nu stii cand trec.

Nota filmului: 6. Din punctul meu de vedere, Star Wars: The Last Jedi nu-i o capodopera a cinematografiei, ci doar un film bun, de vazut si de catre cei care nu fac parte din familia extinsa si unita a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *