Steaua Bucuresti – Dinamo Kiev

national arena steaua

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Daca echipa noastra invingea la Aalborg, acest ultim meci din grupele Europa League, Steaua Bucuresti – Dinamo Kiev, era unul destul de relaxat, pentru ca eram deja calificati in primavara europeana. Asa, dupa cum am scris si data trecuta, din pacate, nu avem absolut nici o sansa de calificare, chiar daca teoria spune altceva. Teoria este pentru teoreticieni, iar realitatea pentru oamenii realisti. Nu cred in vreo calificare miraculoasa a Stelei, asta insemnand ca Steaua trebuie sa invinga Dinamo Kiev, iar cei de la Rio Ave sa obtina cel putin un egal cu Aalborg.

Este greu sa te califici si atunci cand depinde doar de tine, mai ales daca intalnesti o formatie puternica, insa in eventualitatea in care depinzi si de altii, este aproape imposibil. S-au vazut multe in fotbal, Steaua este o echipa destul de norocoasa, eu sunt o persoana optimista, insa acum chiar nu cred ca se poate califica.

Asta si pentru ca ma gandesc la ceea ce am vazut in ultimul meci al Stelei din acest tur de campionat, cel impotriva formatiei CSMS Iasi, atunci cand ros’-albastrii au jucat foarte slab. Atat de slab, incat i-au enervat pe unii dintre putinii spectatori care au asistat la meci.

Stiti voi, sunt unele persoane care au niste voci atat de puternice, ca ai putea sa juri ca se pot lua la intrecere cu niste megafoane si fiind destul de liniste pe stadion, i-am auzit cu totii, inclusiv jucatorii.

Unul dintre ei s-a luat de Sanmartean, jucatorul care de obicei ne incanta cu executiile sale, insa care de aceasta data a fost cel mai slab fotbalist al Stelei. Nici nu alerga in aparare, nici nu a reusit mai nimic in atac, gresind consecutiv cateva pase. Astfel, pe la urechile lui Sanmartean au ajuns urmatoarele cuvinte, spre amuzamentul nostru, care inghetam pe stadion si nu prea vedeam fotbal: “Magicianule, ti-ai uitat bagheta acasa, sau ti-a inlocuit-o Mos Nicolae cu o nuielusa?’.

Nici Chipciu nu a scapat: “Chipciule, nu ti-e rusine sa joci atat de prost? Mai iei si 30 de mii pe luna, jucatorule!”. Adi Popa a fost atins si el de vorbele spectatorilor de la tribuna a doua, mai ales ca tocmai simulase un fault, neprimind nimic din partea arbitrului: “Popica, de ce te arunci fara sa-ti faca nimic? Stai pe partea ta, nu te mai duce in centru, acolo unde sunt toti. Vezi ce bine este acum?”.

Evident, am scos injuraturile din nemultumirile spectatorilor si nici nu le-am scris pe cele mai rele dintre ele.

Daca Steaua joaca astazi cu Dinamo Kiev, la fel ca in meciul cu CSMS Iasi, nu ii va invinge pe ucraineni. Inainte de a te gandi la o calificare in care eu nu mai cred, si la ceea ce se va intampla in partida de care depinzi, trebuie sa vezi daca poti sa-ti castigi tu meciul pe care il ai de jucat.

Chiar daca eu cred ca nu ne vom califica in primavara Europa League, ar fi frumoasa o victorie astazi impotriva unei formatii bune, asa cum este Dinamo Kiev. Trebuie doar sa vrem, trebuie doar sa ne dorim.

Forza Steaua!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *