Steaua nu joaca nimic

forza steaua fular

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dupa toate acele plecari importante, m-am intrebat oare cum va juca Steaua in retur. Ma gandeam ca pierdem doar din valoare, fiindca nu prea este posibil sa-l inlocuiesti pe Sanmartean, iar Szukala era stalpul apararii, nu si puncte, nu si jocuri. Nu am vazut meciurile de pregatire, pentru ca nu ne-am potrivit si nici nu aveam chef sa-l vad pe Galca, deoarece nu-mi place cum arata Steaua cu el antrenor.

Primul meci oficial al Stelei, cel cu Astra, in Cupa Ligii, a fost singurul cat de cat acceptabil, de cand a venit Galca la echipa. Am zis ca poate de acum lucrurile se vor indrepta si Steaua va juca bine.

Filmul s-a rupt in meciul cu Rapid. O mizerie de meci, despre care nu poti sa scrii prea multe lucruri.

Astazi am vazut alta partida urata, in care Steaua nu a reusit sa inscrie nici cu un om in plus. Stiti ca nu ma feresc sa critic arbitrajul de fiecare data cand este cazul, insa nu din cauza lui nu a dat gol Steaua azi. Au fost unele erori, insa nu am vazut intentie. Marius Avram nu-mi place, pentru ca a facut multe greseli in trecut, insa astazi a arbitrat decent.

Steaua nu a castigat meciul cu U Craiova pentru ca nu joaca nimic. Nimic! Nu vezi o idee de joc, nu vezi un fotbal frumos, nu vezi ceva care sa-ti placa. A mai lipsit si Dodel, fiind suspendat, deci adio driblinguri fine.

Ceva trebuie schimbat, pentru ca nu mai merge asa. Avem cativa jucatori bunicei, dar nu avem antrenor.

Hai sa nu-l dam afara pe Galca, ci doar sa-l demitem!

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Oare Galca e de vina sau Steaua nu mai are jucatori?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *