Steaua nu mai are jucatori de grupele Ligii Campionilor

forza steaua fular

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Steaua a demonstrat ieri, in Supercupa Romaniei, pierduta in fata formatiei A.S.A Targu Mures, ca nu mai are jucatori valorosi, capabili de a ajunge in grupele Ligii Campionilor.

De a ajunge macar in grupe, pentru ca, oricum, tinand cont de ceea ce se intampla pe acolo, nu prea putem avea pretentii mai mari de atat.

M-am entuziasmat cam repede dupa meciurile din pregatiri, in special cel impotriva Legiei, atunci cand Steaua a evoluat bine, cu agresivitate, deoarece ieri nu am mai vazut absolut nimic din ceea ce observasem in jocul cu polonezii.

Parca ieri am vazut fix aceeasi formatie antrenata de Galca, una care evolueaza fara vlaga, idei, inspiratie sau chef de joc. Nu am mai observat agresivitatea imprimata de Mirel Radoi, din partida cu Legia, sau din cea de a doua repriza a intalnirii cu Rubin Kazan.

In schimb, am vazut un meci cum nu se poate mai plicticos, greu de privit, practicat de ambele formatii.

Imi doresc sa fi fost caldura de vina, insa, mai degraba, cred ca este vorba despre faptul ca de la Steaua au plecat multi fotbalisti valorosi, iar cei adusi sa-i suplineasca nu sunt in stare sa faca acest lucru.

Asa cum ma asteptam, a plecat Tanase si, odata cu el, si ultima urma de dribling pe spatii mici, de spectacol.

Vlad Mihalcea pare un jucator de calitate, insa, deocamdata, este mult prea mic pentru o formatie atat de mare precum Steaua. Vlad Mihalcea este de viitor, nu pentru a te astepta de la el sa o ajute prea mult pe Steaua in acest moment.

De cealalta parte, Tudorie pare la fel de lent si neinspirat precum Tucudean. Vrea sa joace, vrea sa ajute, insa nu-mi dau seama daca stie sau poate.

Muniru nu s-a vazut mai deloc in joc. La fel si Tahar.

Stanciu a incercat, insa a facut un joc destul de nereusit.

Cel mai bun jucator de ieri al Stelei a fost Chipciu. Daca l-am criticat de atat de multe ori pentru ca se zbate, insa face si multe greseli nefortate, trebuie sa-l si laud cand este cazul. Chipciu a evoluat bine. In marea lor majoritate, driblingurile i-au iesit, a sutat pe poarta, a alegat. A incercat, chiar daca nu a reusit sa inscrie.

Nu rezultatul de ieri este cel care ma nemultumeste, cu toate ca inseamna pierderea unui trofeu, ci jocul echipei, unul, cu mici exceptii, fara cap si fara coada. O aiureala neplacuta ochiului, care te facea sa te intrebi cat mai este pana la final sau daca vei rezista pana atunci.

Cu un astfel de joc si cu multi jucatori noi care nu sunt de Steaua, nu avem absolut nici o sansa nici sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, nici sa mai castigam campionatul anul acesta.

M-am bucurat sincer atunci cand am auzit ca Teixeira va veni la Steaua, deoarece este un driblingar care-l putea inlocui cu succes pe Cristi Tanase, insa fericirea a fost de scurta durata, deoarece, probabil, nu s-au inteles la bani, iar jucatorul nu a mai ajuns la noi. Ca tot spunea Gigi Becali ca nu-l intereseaza acest trofeu, insa trofeul venea la pachet si cu vreo patru sute de mii de euro. Bani pentru Teixeira sau alt jucator de valoare, pentru ca, oricum, patronul Stelei nu prea mai pare dornic de a investi in echipa.

Daca Steaua nu cumpara urgent niste jucatori de valoare, adica minim un portar, un mijlocas de creatie si un atacant, nu se anunta vremuri tocmai bune pentru echipa noastra.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *