Steaua trebuie sa castige la Iasi

steaua bucuresti csms iasi

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Steaua trebuie sa invinga in partida de astazi, impotriva celor de la CSMS Iasi, pentru a castiga campionatul pe mana ei, nemaifiind nevoie sa depinda de soarta celuilalt meci, A.S.A Targu Mures – Otelul Galati, care se va disputa la aceeasi ora (20).

Fiind stelist, imi doresc sa se intample aceste lucru, desi nu va fi usor. Nu va fi usor, pentru imi aduc foarte bine aminte ceea ce s-a intamplat in tur, atunci cand desi am inghetat pe stadion, macar a fost cu folos, pentru ca Steaua a invins CSMS Iasi. La limita, printr-un gol inscris in prelungiri, de catre Lukasz Szukala, la ultima faza a meciului.

Acum nu-l mai avem pe Lukasz Szukala, sa ne salveze daca-i cazul, nici pe Lucian Sanmartean, care a evoluat si el in acel meci.

Din echipa actuala, Tanase nu va juca pentru ca-i accidentat, iar Prepelita este suspendat, deoarece a primit cartonas rosu in meciul din etapa trecuta.

Miza este mare, lipsesc fotbalisti importanti, iar Steaua joaca in deplasare, toate aceste lucruri conducand inspre un meci care nu va fi deloc usor de castigat.

Cu toate astea, imi doresc sa invinga Steaua si sa ia campionatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *