Steliştii au provocat… bucuria noastră şi tristeţea lor!

artificii

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

La sfârşitul meciului de fotbal dintre Petrolul şi Steaua, Reghecampf şi băieţii au încins o tradiţională horă românească, pentru a sărbători cel de-al 25-lea titlu din istoria clubului, motiv pentru care unii dintre fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu au considerat că-i cazul să-i lovească pe stelişti.

Dacă din partea unor fotbalişti proveniţi din ţările lumii a treia nu poţi să ai mari pretenţii de bun-simţ, cauza principală fiind lipsa educaţiei, te-ai aştepta ca măcar anumiţi ziarişti români de sport să judece corect nişte întâmplări simple, unele care nu necesită vreun efort intelectual intens.

În România, să ieşi pe afară cu steagul ţării tale a ajuns provocare, să te bucuri că ai câştigat campionatul, la fel. Normalul a devenit anormal, încurajat de nişte pseudo-jurnalişti frustraţi.

Răzvan Lucescu discuta de provocare, tocmai el care a venit în faţa galeriei steliste şi a fluturat un steag al Rapidului, pe vremea când era jucătorul lor, crezând că am uitat. Asta înseamnă provocare, nu bucuria de astăzi a băieţilor noştri.

Jucătorii Stelei au provocat fericirea noastră şi tristeţea lor.

Forza Steaua!

Foto: Amodiovalerio Verde

One Comment

  1. Eu n-am fost in Ploiesti cand s-au intamplat incidentele, dar am auzit ca si pe strazi a fost ceva haos, cu jandarmi etc.
    Prefer sa-mi ocup timpul liber cu orice altceva decat fotbalul… pardon… pseudofotbal! Nici oierii, nici javrele galbene de la noi nu joaca nimic.
    Daca te uiti la un Real Barca… iti schimbi parerea despre fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *