Stiri Cik

stiri cik

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

1. Aflat la Bruxelles, presedintele tarii, Klaus Iohannis, a comis o gafa uriasa, confundand Marea Mediterana cu Masa Tacerii. Si a tacut.

2. Primarul Sorin Oprescu a anuntat ca este gata sa achizitioneze in jur de o suta de autobuze electrice pentru Bucuresti. Fericiti din cale-afara, norocosii soferi care le vor conduce au afirmat ca isi vor schimba si ei autoturismele persoanele, diesel, cu unele electrice, in ideea de a se alatura conceptului “green”.

3. China doreste sa construiasca un nou Drum al Matasii, care sa lege aceasta tara de Europa. Afland ca vrea si Romania sa fie inclusa in proiect, fondurile au fost dublate, iar durata lucrarilor nu mai poate fi apreciata.

4. Dupa ce le-a promis webmasterilor ca site-urile acestora vor urca in cautarile de pe mobil, incepand cu data de 21 aprilie, in cazul in care sunt responsive, si nu s-a tinut de cuvant, Google vine cu noi solicitari si mai neobisnuite.

De data aceasta, proprietarii site-urilor care doresc mai mult trafic, trebuie sa recite poezia “Catelus cu parul cret”, iar cei care nu au voce pot juca sotronul.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *