Subiectele examenului de bacalaureat 2014 / Subiecte Bac 2014

marea neagra

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Subiectele examenului de bacalaureat 2014 / Subiecte Bac 2014. Care sunt subiectele examenului de bacalaureat 2014? Au apărut pe Internet subiectele de la Bac 2014?

Care sunt întrebările examenului de bacalaureat? Ce se dă la Bac 2014? Unde găsesc subiectele examenului de bacalaureat?

Astea sunt întrebările pe care le tot văd, în ultimele zile, pe toate forumurile româneşti. Totul se rezumă la subiectele de la Bac, de parcă ele ar fi cheia rezolvării tuturor relelor pe care elevii le pot întâlni în zilele acestea. Chiar şi dacă ar face rost cineva de subiectele de la examenul de bacalaureat, este doar o victorie pe termen scurt, una care nu aduce nimic bun pentru viitor.

Ţin minte că am fost prima generaţie de cobai: examen de capacitate, examen pentru admitere în liceu, Bac la 100 de materii şi ultima serie care a făcut patru ani de facultate, acolo unde acum sunt trei.

În generală se făcea şcoală pe bune, a urmat liceul, adică o perioadă de prostire, după care am învăţat iar pe rupte, în facultate.

Când spun că în liceu a fost o perioadă de prostire, mă refer la faptul că unii profesori se făceau că ne învaţă, noi ne făceam că învăţăm şi uite aşa au trecut anii. Foarte puţini erau profesorii care îşi dădeau cu adevărat interesul, asta pe lângă faptul că nici noi nu ne prea omoram cu lecturatul.

Şi dacă învăţat nu a fost să fie, vorba melodiei, măcar era distracţie la greu.

Noi nu trăiam cu teama că vine Bacul peste noi.

Îmi aduc aminte că am luat maşina familiei, prietenul cel mai bun, pe Marius şi am plecat la mare.

Acolo am exagerat cu statul la soare, ca de obicei şi mă prăjisem precum un peşte pus pe foc.

Am agăţat o frumoasă roşcată pe plajă şi cum tocmai era timpul să plecăm, aceasta a rupt o bucată din revista ei, partea cu tratamente pentru arsuri şi i-a dat-o neghiobului, după care neghiobul i-a luat numărul de telefon.

Ne-am întors acasă cu vreo două-trei zile înainte de Bac.

Mai sunt câteva ore şi Marius ajunge la birou. Sunt sigur că va zâmbi atunci când îşi va aminti de toate cele scrise mai sus.

Astea-s lucrurile pe care le porţi toată viaţa cu tine, nu stresul cauzat de subiectele examenului de bacalaureat.

În încheiere, mai am o singură nelămurire: ce se dă la Bac 2014?

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Da, a fost tare rau experienta la mare de dinainte de BAC. Daca nu erai disperat cu statul la plaja sigur ne intorceam in Bucuresti chiar in ziua BAC-ului. Imi aduc aminte cand am ajuns in curtea liceului tu erai rosu tot, iar eu ma amuzam pe seama ta si nu aveam nici cel mai mic stres la examenul de bacalaureat deoarece “stiam” toata materia :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *