Sunetul senzualităţii

Guest post by Anne.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Hello again , am început cu o glumă , am continuat cu puţină dragoste… şi în continuare nu-i nevoie de un detectiv pentru a şti încotro se îndreaptă acţiunea.

Vom continua pe un ton erotico-senzual în tandem cu o piesă care îţi ascute simţurile şi îţi declanşează instinctul primar :))

Din întâmplare, am descoperit această piesă şi aş dori să acord puţin credit autorului pentru creaţia sa minunată. Aşadar este vorba despre “Hess Is More” numele de scenă al artistului de origine daneză(celebra Danarmeanca) Mikkel Hess.

Nu a reuşit să capteze prea mult atenţia fiind un artist mediocru din punct de vedere mediatic , dar de multe ori calitatea nu este apreciată şi avem multe exemple legate de această afirmaţie.

A absolvit conservatorul ritmico-muzical în 2002 şi şi-a început ascensiunea următorul an prin intermediul albumului său de debut “The Soundtrack”.

Nu mi-a atras nici mie prea mult atenţia până în 2009 , anul lansării albumului “Hits” în care regăsim piesa pe care doresc să o caracterizez şi anume “Yes Boss”. Mai multe informaţii despre acest artist găsiţi aici.

Aşadar , este vorba despre

şi combinată cu starea necesară te face să te întrebi unde se termină realitatea şi unde începe fantezia.

Iubirea pură şi senzuală nu va dura niciodată prea mult , afirmaţie care îşi pierde foarte mult din valoare dacă intrăm puţin în universul acestei piese şi îndrăznim să visăm.

Combinaţia parfumului natural şi atingerea delicată este un pas sigur şi eficient în deschiderea intimităţii între două persoane. Important este modul , limbajul trupului , semnalele oferite de cei doi parteneri precum şi dorinţele fiecăruia.

Preludiul , masajul ce face sângele să fiarbă şi dorinţa să iasă la suprafaţă , stimularea punctelor erogene , sunt cheia succesului pentru a stimula oxitocina , hormonul necesar în nivel cât mai ridicat pentru procesul de excitare sexuală.

Cu acestea fiind făcute şi zise :)) , vă recomand să încercaţi punerea în aplicare alături de partenerul vostru şi să experimentaţi un alt nivel de iubire şi sexualitate.

Vă mulţumesc pentru atenţie , hugs & kisses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *