Sunt confuz

sunt confuz

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sunt confuz, nu stiu ce este cu mine, parca nu am chef de nimic in ultimul timp. Sunt sigur ca evenimentele din viata mea au o stransa legatura cu aceasta stare de lehamite, atunci cand nu iti doresti sa faci nimic, nu vrei sa misti ceva si nu te intereseaza de absolut nicio fiinta de pe aceasta lume. Cateodata, nu te intereseaza nici macar de propria persoana, nu iti pasa ce se va intampla cu tine, poate sa vina un razboi mondial pentru ca nici macar de el nu ti-ar pasa. Sunt acele zile cand nu dai doi bani pe parerile nimanui si ti se pare ca toti nu au nici o legatura cu tine, cum nici tu nu ai vreo legatura cu cineva. Este o stare de sila generala pe toata lumea, pe tine si stii ca nimic nu ar putea sa o schimbe, chiar si cel mai dulce eveniment la care te-ai putea gandi.

Nu incerc sa va transmit aceasta stare si voua, cei care cititi aceste randuri, nici vorba de asa ceva, insa exact asta este starea de care am parte in ultimele zilele. O stare cauzata de unele conflicte cu persoane la care tu tii, de care iti pasa, pe care le iubesti, dar care acestea continua sa te raneasca, indiferent de oricat de mult te zbati tu sa le faci pe plac. Te zbati si iar te zbati si pana la urma ajungi sa spui: gata, pana aici! Nu mai sunt dispus sa fac nicio concesie, nu mai vreau sa las de la mine, nu mai doresc sa stau cu al meu cap plecat, doar pentru a vedea ca din cealalta parte nu vine nici macar o urma de raspuns asemanator, chiar daca stiu ca si umbra mea ma iubeste.

Sunt confuz, nu am chef de nimic, nu vreau sa fac nimic, nu doresc sa ma gandesc la nimic si vreau sa fiu lasat in pace.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *