Sunt momente cand nu vrei sa faci nimic in afara de a te relaxa

Sunt momente cand nu vrei sa faci nimic in afara de a te relaxa

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Astazi este una dintre acele zile cand nu am dispozitie pentru nimic. Vreau doar sa stau si sa pierd timpul degeaba, ca doar de aceea este ultima zi a sfarsitului de sapatamana. Nici timpul de afara nu te impinge la a face prea multe lucruri, pentru ca nu-i unul foarte placut, din contra.

Este urat afara, sunt multi nori si este frig. Asta inseamna ca-i timpul perfect pentru a nu face nimic in afara de a sta in casa la caldura. Aici este atat de cald si bine, incat doar gandul de la iesi in frigul de afara e unul care nu prea te anima. Nu astazi, cand este o zi libera si cat de buna pentru a sta fara sa faci nimic.

Astazi este timp de relaxare si gandire. Ma gandesc ce voi face zilele urmatoare, cum pot sa-mi transform timpul in ceva mult mai placut. De multe ori, trebuie sa planuiesti din timp ceea ce ai de facut, pentru a nu fi luat prin surprindere. Nu prea imi plac surprizele, mai ales cele neplacute. Imi place sa stiu ca sunt eu stapan pe situatie, ca eu controlez lucrurile.

Asta si fac acum, controlez ceea ce vreau sa fac. Vreau sa stau, nu vreau sa fac mare lucru, in afara de a gandi. Vreau sa stau si sa ma relaxez, cu gandul la lucruri frumoase, la o vreme placuta, la caldura ce ma inconjoara, care s-ar transforma foarte repede in frig, daca as scoate si un singur deget pe geam. Nu-mi place frigul de afara si nu cred ca mi-a placut niciodata.

Poate doar atunci cand eram copil si ma jucam si eu cu prietenii pe afara. Incepand cu o anumita varsta, frigul nu mai este atat de prietenos cum era atunci cand copilareai. Incepi sa racesti mult mai usor, incepi sa te gandesti la consecinte inainte de a actiona. Prefer caldura, pentru ca nu prea poti raci atunci cand este cald, mai ales daca ai grija de tine. Deja depun efort prea mult scriind aceste lucruri. Cred ca este timpul sa ma intorc in pat si sa ma gandesc la lucruri frumoase. La ceea ce va fi, la ceea ce voi face, la ceea ce numai cu gandul poti ajunge. Sunt anumite lucruri in viata asta, pe care ti le doresti si nu poti ajunge la ele decat cu gandul.

Vreau sa ajung undeva departe cu al meu gand, inspre si mai multa relaxare si mai multa liniste. Este ciudat acum, deoarece este ziua si nu se aude acel freamat al orasului. Asta pentru ca este starsit de saptamana si pentru ca-i frig afara. Pe semne ca nici altor oameni nu le place frigul, asa cum nu-mi place nici mie. Cred ca suntem mai multi frigurosi in lumea asta. Armata oamenilor frigurosi si buni la suflet.

Armata oamenilor care doresc sa faca doar bine si niciodata rau. Cam asa ceva ar fi. Armata fara arme. Imi este somn si cred ca ma intorc in pat, sa mai dorm putin, pentru ca m-am trezit pentru a va scrie voua aceste randuri. Aveam nevoie sa fac acest lucru, pentru a va da de stire ca sunt bine.

In continuare, vreau sa stau si sa nu fac nimic. Vreau sa ma relaxez, cu gandul doar la lucruri pozitive, la stari care imi fac placere, la tot ceea ce este frumos in aceasta lume, la caldura de afara care sa fie la fel de mare precum cea din casa si la mult soare.

Vreau sa fie soare afara!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *