Sunt multe situatiile in care ne ascundem dupa degete

Sunt multe situatiile in care ne ascundem dupa degete

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sunt destul de multe cazurile cand ne ascundem dupa degete, pentru ca noi consideram ca daca stam in umbra, nimic nu ni se poate intampla rau. Oamenii sunt obisnuiti sa se fereasca de lucrurile care le-au facut rau in trecut, pentru a nu le face rau si in prezent sau viitor. Ne ascundem pentru ca ne este teama ca daca vom pasi in fata, toate relele acestei lumi se vor rasfrange asupra noastra.

Ne este frica si tocmai acesta este motivul pentru care ne ascundem, crezand ca astfel vom scapa de tot ceea ce este negativ. De cele mai multe ori, chiar aceasta permanenta teama de a infrunta realitatea, cea care ne face sa ne ascundem, ne conduce inspre relele cele mai mari. Se spune ca daca te gandesti tot timpul la probleme, vei atrage aceste probleme inspre tine.

Poate asa si este, mai ales ca este cunoscut faptul ca putem influenta multe lucruri, atunci cand ne concentram asupra acestora. Sa te ascunzi nu este de ajuns pentru a scapa de probleme. Niciodata. Trebuie sa iesi in fata si sa te lupti cu problemele, oricare ar fi ele. Daca tot timpul te vei ascunde de ele, risti fie sa iti pierzi toata viata facand asa ceva, fie sa vina ele peste tine si sa te prinda cu garda joasa.

Nu trebuie sa ne ascundem dupa o perdea imaginara, o perdea pe care noi o credem suficient de puternica incat sa ne protejeze de orice, dar care, in realitate, nu este decat o perdea de fum. In cazul in care toti oamenii ar fugi de probleme, s-ar ascunde de ele, atunci nimic nu ar mai fi rezolvat in aceasta lume, ci ar exista doar anumite lucruri pentru care nu a fost gasita niciodata o rezolvare. Ne place sa ne ascundem, crezand ca daca altii au necazuri, noi vom fi feriti de ele. Total gresit! Daca altii au probleme, noi trebuie sa iesim in fata si sa-i ajutam, chiar daca acele probleme nu au legatura cu noi.

Trebuie sa-i ajutam, deoarece daca doar stam si privim, sau si mai rau, ne bagam in intuneric si radem de ce li se intampla altora, este posibil sa avem si noi parte de tot ceea ce se intampla negativ in cazul lor, si nu ne va mai veni sa radem, cu siguranta.

Ne ascundem dupa degete, pentru ca viata ne-a invatat ca, sunt multe cazurile, cand daca iesi in fata te umpli de ridicol. Chiar daca astazi nu reusesti sa treci prin toate problemele pe care le ai si sa iesi invingator, nu trebuie sa fii demoralizat.

Incearca si maine si sigur vei reusi pana la urma. Daca tu te ascunzi tot timpul, crezand ca lucrurile se vor repara de la sine, vei pierde foarte mult timp degeaba, un timp pe care nu il vei mai putea recupera niciodata. Trebuie sa ai incredere in fortele tale, trebuie sa iti spui singur ca vei reusi, indiferent de cat de greu ar fi.

Fara o atitudine pozitiva, nimeni nu ar reusi sa razbeasca in viata, tocmai de aceea trebuie sa ne gandim mult mai mult la bine si mult mai putin la rau.

Sper sa fiti niste persoane curajoase, care infrunta mereu problemele, in loc sa se ascunda de ele.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *