Suntem ceea ce noi oferim altora

Suntem ceea ce noi oferim altora

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Noi toti, oamenii, suntem ceea ce oferim altora. Oferim sentimente placute, de dragoste, asta este ceea ce vom si primi, in marea majoritate a cazurilor. Oferim sentimente de ura, de antipatie fata de toti oamenii din jurul nostru, atunci astfel de lucruri vom primi si noi.

Ceea ce oferim este si ceea ce primim. Pentru a avea parte mereu de tot ceea ce este mai bun, mai frumos pe aceasta lume, trebuie sa ne comportam si noi in consecinta. Vedem zi de zi multa ura pe strada, prin oras, la munca si prin toate locurile pe unde ajungem, asa ca nu este nevoie sa mai venim si noi in plus cu niste sentimente negative fata de ceilalti.

Stiu, este mai usor de zis decat de facut, asta pentru ca o lume rea incepe sa te inraiasca si pe tine, incepe sa puna stapanire pe modul tau de a vorbi, de a te comporta, insa daca noi ne dorim cu adevarat sa fim diferiti fata de ceilalti, o putem face si bunatatea este o buna cale de a ajunge altfel decat cei pe care noi nu-i placem. Nu ne plac persoanele rele, pentru ca ne aduc mereu aminte de intamplarile negative din viata noastra si pe care nu dorim sa le mai traim.

Oamenii au tendinta de a memora mult mai usor toate problemele, toate evenimentele rele din viata lor, decat pe cele care le-au adus fericire. Asta inseamna ca nu trebuie sa raspandim si noi raul in lume, pentru ca deja sunt multi care fac acest lucru. Noi putem fi mai buni decat ei si prin aceasta bunatate aratata, nu numai ca ne vom simti mai bine, dar vom da un exemplu puternic pentru toti cei pe care ii intalnim si care se pot schimba, atunci cand vor ajunge sa se gandeasca la faptul cum ne-am raportat noi fata de cele ce au facut ei.

Este dificil sa ramai o persoana buna, cand in jurul tau vezi numai rau, insa poti face acest lucru, cu multa ambitie, cu multa vointa. Oamenii puternici ofera dragoste, iubire, nu lupta sau probleme. Oamenii cu adevarat puternici, doresc sa fie pace, nu razboi. Pacea este cel mai de dorim lucru de catre oameni, fiindca in absenta ei nu poate exista nici dragoste. Oamenii buni adora pacea, pentru ca ea aduce si mai multa bunatate printre oameni. Atunci cand esti relaxat, cand exista pace atat in corpul, cat si in mintea ta, multe lucruri bune se pot intampla.

Oamenii sunt ceea ce ofera ei altora, tocmai pentru ca acestora le place sa primeasca mereu ceva in schimbul faptelor lor. Si nu te poti astepta sa primesti bine, atunci cand tu oferi rau. Nu poti vedea fapte pozitive in jurul tau, atunci cand tot ceea ce realizezi tu, poate fi catalogat cu usurinta drept negativ.

Ne place sa credem ca suntem niste persoane bune, care ofera mereu multa dragoste celor din jurul lor, insa, in realitate, chiar asa este? Chiar suntem acele persoane bune despre care ne place sa avem parerea ca suntem, sau realitatea este total diferita. Orice om poarta o anumita doza de rautate in el, insa depinde de cat de mare este, depinde de cum ne comportam noi in majoritatea situatiilor, nu atunci cand discutam despre exceptii.

Conteaza cum suntem noi de obicei, nu atunci cand suntem pusi in fata unor situatii extreme sau cand nervii nostri sunt intinsi la maxim. Oamenii sunt ceea ce ofera, asa ca sper ca voi sa oferiti numai sentimente de dragoste, nu de ura si sa va traiti viata mereu asa cum trebuie si cum vreti voi, nu cum vor altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *