Suntem superiori prin actiunile noastre

Suntem superiori prin actiunile noastre

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

S-a tot spus mereu ca omul este o fiinta superioara, cu multe peste oricare alta care vietuieste pe acest Pamant si ca inteligenta noastra este si ea de un nivel superior, asa cum nu mai intalnesti la alta specie. Toate aceste lucru poate sunt adevarate, insa eu cred ca omul este cel care sfinteste locul si ca actiunile acestuia sunt cele care il fac superior, nu doar simplu fapt ca este om. Lucrurile pe care le realizam zilnic si felul in care le facem, ne pot da acest statut, sau ni-l pot lua. Actiunile noastre, pentru a tinde la statutul de animal superior, trebuie sa fie unele benefice atat noua cat si semenilor nostri.

Prin faptul ca suntem buni, ca aratam toleranta unii fata de altii, ca ne respectam si ne ajutam reciproc, ca daruim si aducem mangaiere celorlalti, prin faptul ca aratam ca ne pasa si de altii, ca apreciem lucrurile si persoanele din jurul nostru, ca ducem o viata linistita si pozitiva, ca dorim sa facem lumea in care traim un loc mai bun, toate acestea ne pot duce catre acel statut de superioritate ca om, ca fiinta pusa in slujba binelui.

Faptele negative ne trag in jos, lucrurile rele nu ne ajuta cu nimic, nici pe noi, nici pe altii. Omul care are inclinatia de a realiza fapte incarcate de umbre si intuneric, nu este mai presus de o bestie care se bazeaza mai mult pe instincte, decat pe judecata.

Prin aceste randuri, incerc sa le arat tuturor ca se poate sa fim niste persoane mai bune, care sa se concentreze pe faptele pozitive, acest lucru aducandu-ne un statut superior fata de cei care nu se gandesc la asa ceva, chiar daca acest aer de superioritate este doar in interiorul nostru, nu-l lasam afara pentru a nu fi judecati gresit, insa, chiar si asa, ne da o stare bine pentru ca stim ca am realizat multe fapte bune.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *