Super Daddy Yeol

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Super-Daddy-Yeol

Super Daddy Yeol este o comedie romantica, despre o femeie aflata in cautarea primei sale iubiri, nu pentru ca ar avea nevoie de romantismul de odinioara, ci in ideea de a sti ca fiica ei are pe cineva pe care se poate baza, atunci cand ea nu va mai fi langa aceasta sa o ajute. Super Daddy Yeol este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna martie, si care contine un numar total de 16 episoade.

Cha Mi Rae este o femeie puternica. Viata a invatat-o ca trebuie sa fie asa, dupa ce a trebuit sa se descurce singura, sa reuseasca, fara ajutorul parintilor, din cauza faptului ca a ramas fara sprijinul acestora la o varsta frageda. Asta inseamna ca a trebuit sa munceasca mult, sa se zbata, pana a ajuns ceea ce este astazi, un doctor respectat de catre toata lumea.

Tocmai cand credea ca a castigat aceasta batalie cu viata, cu destinul, a primit vestea ca sufera de o boala incurabila si ca mai are aproximativ un an de trait. Un an in care trebuie sa se grabeasca sa-si gaseasca un sot de incredere, care sa fie dispus sa aiba grija de fiica ei de noua ani de zile, deoarece fostul ei partener de viata, tatal acesteia, a murit. Nu doreste ca fata ei sa fie nevoita sa treaca prin toate acele dificultati pe care ea le-a avut de strabatut, fiindca parintii ei nu au mai fost acolo sa o ajute.

Deoarece momentan nu are vreun iubit, Mi Rae incepe sa se gandeasca la faptul ca prima ei dragoste, barbatul pe care l-a parasit in urma cu zece ani de zile, pentru a putea studia in strainatate, ar putea fi o buna alegere. Ar putea fi, mai ales ca acel om, Han Yul, a iubit-o cu adevarat si inca o mai iubeste, doar ca acesta nu s-a schimbat prea mult de cand ei nu s-au vazut.

Han Yul este cam acelasi om, unul cu capul in nori, celibatar de meserie, caruia nu ii vine sa creada atunci cand se reintalneste cu femeia la care a tinut atat de mult si care doreste sa se casatoreasca impreuna cu el, pe o perioada determinata. Nu intelege din prima de ce doar pentru o anumita perioada de timp, insa accepta, deoarece inca o iubeste pe Mi Rae.

Cu toate ca problema casatoriei a fost rezolvata, mai sunt altele pe care Mi Rae nu le-a luat in calcul, cum ar fi faptul ca Han Yul nu prea pare pregatit pentru rolul de tata, fiind o persoana care are mai mult nevoie de ajutor, decat sa poata oferi acest lucru, si ca fiica ei nu prea pare sa-l accepte pe cel care este pe cale sa-i devina tata, deoarece ea nu stie ca adevaratul ei parinte a murit, ci doar ca este plecat undeva departe si ca se va intoarce la ea.

Chiar si asa, Mi Rae pare hotarata in a reusi sa-l transforme pe “baietelul” Han Yul, in barbatul capabil sa-si asume o responsabilitate atat de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *