Supravietuim in niste limite pe care trebuie sa le depasim

Supravietuim in niste limite pe care trebuie sa le depasim

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Care sunt limitele in care supravietuim? Care este acea limita dupa care spunem “stop” si nu putem merge mai departe? Aici ma refer la orice, atat la partea fizica a oamenilor, cat si la partea psihica. Cele doua exista impreuna si tot impreuna cedeaza, de cele mai multe ori, sau separat, in functie de situatie.

De multe ori ne credem niste persoane puternice si promitem ca incepand de maine ne vom schimba, ca nu vom mai face ceea ce faceam pana acum. Se intampla sa ne incalcam cuvantul, de foarte multe ori, deoarece oamenii tind sa incalce ceea ce promit, fie ca nu se pot tine de ceea ce au jurat ca vor face, fie ca nu sunt in stare sa duca la capat asa ceva, deoarece este mai mult decat pot ei sau nici macar nu incearca sa-si respecte cuvantul pe care l-au dat. De exemplu, cineva care spune ca de maine nu va mai fuma tigari, de multe ori se intampla sa nu-si poata tine cuvantul, deoarece nu poate rezista tentatiei de a mai trage un fum de tigara.

Sunt multe lucrurile pe care le promitem si pe care nu le respectam, fiindca ajungem la o anumita limita, pe care noi o credem de netrecut. Este adevarat, in unele cazuri limitele ne pun in pericol viata, supravietuirea, insa de cele mai multe ori nu avem noi vointa necesara sa mergem inainte, asa cum se intampla si in exemplul de mai sus. Sunt multe cazurile cand ne este la indemana sa continuam, sa mergem inainte, insa este mai comod sa stai si sa nu faci nimic, in loc sa te lupti pentru ceva, sa ai un tel in viata foarte bine definit.

Oamenii au nevoie de a avea anumite scopuri in viata, pentru a trece de limitele pe care le ei le credeau imposibil de depasit. Aceste limite, cele mai multe dintre ele, sunt impuse chiar de catre noi si nu au legatura cu ceea ce se intampla cu adevarat. Putem face enorm de multe lucruri daca ne dorim. Oamenii pot trece de multe limite daca isi doresc cu adevarat, atat din punct de vedere fizic, precum si fizic. Oamenii pot realiza multe lucruri, pot pasi foarte usor peste granite pe care le credeau de netrecut, pot duce limitele care nu au treaba cu supravietuirea, cu existenta noastra, cu punerea vietii noastre in pericol, mult mai incolo decat cred ei.

Corpul nostru are capacitatea de a trece peste multe limite, la fel si psihicul. Trebuie doar sa ne dorim cu adevarat sa facem asa ceva, sa avem un motiv foarte bine intemeiat, sa luptam pentru ceva ce este corect, sa incercam sa ne schimbam viata in bine, atat noua cat si altora.

Toate aceste limite pot fi trecute, fiindca oamenii sunt capabili de multe lucruri, atunci cand vor sa duca la sfarsit un plan frumos, unul care sa ne ajute mult in viata. Multi nu reusesc sa depaseasca aceste limite, pentru ca in capul lor exista un anumit blocaj. Acest blocaj poate fi indepartat destul de usor, prin educatie sau daca noi ne dorim cu adevarat. Nu trebuie sa ramai blocat intr-o gandire care nu are legatura cu realitatea, ci trebuie sa incerci mereu sa duci lucrurile inainte, sa incerci mereu sa evoluezi si sa impingi limitele inspre un viitor care sa contina cat mai putine.

Putem face orice, putem realiza lucruri superbe, atat timp cat ne dorim! Putem muta muntii din loc, putem trece de orice bariera care ne sta in cale, atat timp cat avem vointa necesara.

Sper sa fiti niste adevarati luptatori, unii care nu cunosc limite, care nu se impiedica de nimic in calea fericirii lor!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *