Suspansul unei vieti pline de surprize si necunoscut

Suspansul unei vieti pline de surprize si necunoscut

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oamenilor le place sa-si traiasca viata in suspans, sa caute mereu acele emotii care le dau o stare de bine la final, sa alerge dupa starile care le pun la incercare trairile sufletesti. Nimanui nu-i place o viata monotona, una traita in intuneric, in bezna. Cu totii dorim suspans si vrem sa simtim ca traim, pentru ca avem doar o viata. Aceasta viata trebuie traita intr-un mod efervescent, nu intr-un mod care nu are nicio treaba cu viata plictisitoare.

Viata in suspans este dorita de mai toti dintre noi si chiar daca vrem si anumite momente de liniste, destinul ne demonstreaza mereu ca nu putem avea prea multe clipe de relaxare, deoarece mereu avem cate ceva de facut, mereu apare un lucru nou in viata noastra, intotdeauna felul in care traim si lumea inconjuratoare nu inceteaza sa ne uimeasca. Suspansul este cel care iti trezeste simturile, care ti le ascute si te face mai atent, mai vigilent, la tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Uneori este bine, pentru ca te poti feri de multe lucruri rele care ar putea sa te loveasca, alteori nu este atat de benefic, pentru ca risti ca in acele momente de excitabilitate maxima, sa nu iei tocmai deciziile cele mai bune. Suspansul vietii nu poate fi oprit de nimeni si nici nu ar fi bine, pentru ca o viata plictisitoare dupa inspre delasare, inspre lene si regres. Progresul poate veni din suspans sau este unul dintre factorii care influenteaza evolutia noastra, pentru ca pot fi luate si multe decizii rapide bune, nu numai negative. Viata in suspans ne incearca la maxim puterile, pentru ca si atentia este pusa la incercare de catre lucrurile noi care se petrec atunci.

Atentia sporita inseamna concentrare multa, iar din concentrare ies aproape mereu lucruri bune, pentru ca ne folosim toate capacitatile pe care le-am dobandit la nastere sau pe parcursul vietii, pentru a putea sa inmagazinam toti factorii externi si sa-i interpretam asa cum trebuie.

Viata in suspans este mereu aducatoare de lucruri noi, insa nu mereu bune. De exemplu, atunci cand ne uitam la un meci de fotbal si tinem cu echipa favorita, iar aceasta nu evolueaza tocmai bine, asa ca avem emotii mari si riscam sa capatam probleme de sanatate, de inima. Sau atunci cand ne dorim foarte tare un lucru, credem ca este al nostru, il asteptam cu nerabdare si pana la urma nu mai avem parte de el.

Suspansul negativ poate sa vina si atunci cand suntem aproape de a face un accident auto, insa reusim in ultima clipa sa il evitam. Suspansul bun poate fi atunci cand, de exemplu, cerem in casatorie persoana draga si aceasta accepta.

Sunt multe cazuri cand suspansul poate fi bune si altele la fel de multe cand poate fi negativ. Sunt si unele ocazii cand ne amintim cu placere de unele lucruri care au fost negative la momentul intamplarii lor, insa au devenit pozitive mai tarziu, cand ne-am amintit cu oarecare placere de ele.

Sper sa aveti in viata parte numai de suspans pozitiv si lucrurile sa se termine asa cum va doriti voi, adica intr-un mod fericit.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *