Suspicious Ward No. 7

Suspicious Ward No. 7 este un serial coreean de actiune, care imbina comedia cu drama, pentru a dezvalui o lume in care politistii recurg la metode neobisnuite in ideea de a-i prinde pe infractori. O lume in care de la speranta la deznadejde nu-i decat un singur pas. Suspicious Ward No. 7 a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine un singur episod, deoarece este inclus in categoria serialelor coreene speciale.Suspicious-Ward-No.-7

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Suspicious Ward No. 7 este povestea unui cuplu de politisti care incearca de mai bine de zece ani sa aiba un copil. Ar fi putut avea unul, daca in timpul unei operatiuni ea nu primea o lovitura in stomac, una care a condus la pierderea copilului.

In prezent, ambii lucreaza impreuna cu ai lor colegi la rezolvarea unui dosar important, incercand sa prinda un infractor cautat de mult timp. Atunci cand au primit informatia ca sotia celui pe care doresc sa-l prinda se afla internata intr-un spital, in incercarea de a avea un copil conceput prin fertilizare in vitro, seful lor vine cu ideea de proceda si ea la fel, ca tot incearca si ea de mult timp sa ramana insarcinata.

Prima data, aceasta nici nu doreste sa adua de asa ceva, cu atat mai mult cu cat este genul acela de femeie careia nu-i place sa i se spuna ce sa faca, mai ales ca aici este vorba si despre o problema intima, personala. Pana la urma accepta si ajunge intr-un salon in care mai sunt alte trei femei dornice de a ramane gravide. Atat de mare este dorinta uneia dintre ele de a avea un copil, incat incearca acest lucru pentru a douazeci si patra oara. Nu este singura care isi doreste foarte mult sa ramana insarcinata, ci doar una dintre ele. Dintre cele care ar face orice pentru a avea un copil, inclusiv apelarea la tot felul de superstitii, cum ar fi purtarea lenjeriei intime a unei femei care are multi copii.

Atunci cand a ajuns in respectivul spital, aceasta se astepta sa isi faca repede meseria, sa incerce sa ramana si ea gravida, nu sa vada atat de multa suferinta din partea celorlalte femei care tot vor si nu reusesc sa ramana insarcinate. Se uita si incepe sa priveasca si ea cu teama lucrurile, cu atat mai mult cu cat doctorita i-a transmis ca si ei ar trebui sa se grabeasca daca vor un copil, deoarece nu mai sunt atat de tineri.

In continuare, reusesc sa dea de urma sotiei celui cautat, care s-a internat sub un alt nume si care se afla intr-o incapere diferita fata de a politistei. Chiar daca femeia respectiva nu-i o persoana tocmai vorbareata, avand si de ce sa procedeze asa, reuseste pana la urma sa intre in discutie cu ea, incercand sa afle cand va veni sotul ei sa o viziteze.

Ca doar trebuie sa vina pana la urma, iar politistii il asteapta. Pregatiti… sau nu chiar.

Actiunea acestui serial coreean este una destul de interesanta, cu atat mai mult cu cat Suspicious Ward No. 7 abordeaza si un subiect cat se poate de delicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *