Sweet Secret

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sweet-Secret

Sweet Secret este un serial coreean de dragoste, despre oameni care nu par deloc sa se potriveasca, cel putin la prima vedere, fiindca ii separa atat de multe lucruri, insa care ajung sa se ajute, completeze si iubeasca, nemaitinand cont de ceea ce zic altii despre relatia lor. Sweet Secret a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si contine un numar total de 102 episoade. Sweet Secret mai este cunoscut si sub denumirea de “Love & Secret”.

Sweet Secret are trei personaje principale: ea, el si fostul ei iubit.

Ea este fata unui oficial coreean, care a plecat in Statele Unite pentru a studia, dupa care s-a intors in tara cu mai multe cunostinte, insa si cu un copil. Un copil fara tata, deoarece acesta a considerat ca este cazul sa se insoare cu o femeie foarte bogata, pentru a pune mana pe banii ei, abandonand-o pe cea pe care o iubeste si care i-a daruit o fiica. Fata pe care ea o iubeste din toata inima, ca orice mama, insa care poate reprezenta o rusine pentru familie si un impediment pentru dorinta tatalui ei de a avansa in cariera. Astfel, aceasta decide sa o creasca in secret, insa pentru asa ceva are nevoie de bani, deci si de o slujba. Pana la urma, reuseste sa se angajeze in cadrul unei companii mari de moda, in calitate de designer vestimentar, exact meseria pe care o cunoaste cel mai bine si pe care a studiat-o in Statele Unite ale Americii. Acolo il intalneste pe el, administratorul companiei.

El este genul acela de om rece, destul de greu suportabil, ironic, insa si riguros in ceea ce priveste mersul companiei pe care o conduce. Provine dintr-o familie foarte bogata, familie care il obliga sa se casatoreasca impreuna cu o femeie pe care nu o iubeste. Asta pana cand o cunoaste pe ea, femeia de care se indragosteste si langa care devine o persoana mult mai buna, cu totul diferita fata de cea de dinainte. O iubeste atat de mult, incat nici dupa ce afla ca are un copil nu doreste sa o abandoneze, din contra. Vrea sa fie alaturi de ambele, sa rupa relatia care conduce catre mariajul aranjat si sa se casatoreasca impreuna cu ea.

Planurile lui sunt date peste cap de aparitia celui care a abandonat-o. Acesta a obtinut ceea ce a vrut de la femeia pe care a luat-o de sotie pentru bani, iar acum doreste sa se intoarca langa cea pe care inca o iubeste, si fata lor. Regreta ca a pierdut-o, iar atunci cand aceasta il refuza, dezvolta o adevarata obsesie pentru ea, fiind in stare de orice pentru a o recuceri. Astfel, pune la cale un plan prin care incearca sa-i manipuleze pe cei doi, pe ea si pe noul ei iubit.

Cu toate ca multi sunt impotriva relatiei celor doi, adevarata dragoste nu poate fi infranta atat de usor.

Sweet Secret este un serial coreean despre dragoste, tradare si regasire. Chiar daca nu iti merge totul din prima, nefiind tu de vina, pana la urma dragostea va bate si la usa ta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *