Tabloul vietii noastre

Tabloul vietii noastre

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Viata noastra constra intr-o multitudine de pete colorate, care reprezinta tot ceea ce suntem noi ca fiinte ale acestui spatiu pe care-l ocupam temporar. Tabloul vietii noastre este o pictura de cele mai multe ori abstracta, deoarece culorile care se nasc din trairile noastre interioare si cele fizice, de multe ori nu se materializeaza in ceva pe care-l poti identifica. Suntem o sumedenie de lucruri care au venit si au plecat din viata noastra, unele mai incet iar altele cu o viteza mult prea mare pentru a ne da seama de ce s-a intamplat.

Culorile din care este realizat tabloul vietii noastre pot fi si unele calde, luminoase, pretioase, pentru acele cazuri in care noi am simtit ca totul a decurs asa cum ne-am imaginat si dorit noi, insa pot avea si culori mohorate, reci, intunecate, din cauza ca nu mereu se intampla sa ne ducem viata intr-o directie care ne-ar fi favorabila si destinul intervine cu brutalitate in ceea ce noi credeam ca va fi o existenta lipsita de griji si neplaceri. Uneori, petele negative predomina imaginea de ansamblu, alteori cele purtatoare de amintiri placute sunt mai multe si mai intense.

Panza tabloului vietii pe care o traim poate fi una care se flutura la cea mai mica adiere de vant, din cauza ca noi suntem niste firi sensibile si usor afectabile de actiuni si inactiuni, insa poate fi si una care poate sta in calea celui mai mare uragan, fara sa se clinteasca niciun pic, semn ca avem o caracter puternic din nastere, sau viata ne-a modelat in acest fel, prin momentele dure prin care am fost nevoiti sa trecem.

In incheiere, imi doresc sa avem fiecare dintre noi un tablou care sa reflecte in cea mai mare parte a cazurilor, stari de bine si fericire prin care am trecut, trecem sau vom trece!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *