Taeyangeul Samkyeora – Swallow the Sun

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Taeyangeul Samkyeora Swallow the Sun

Taeyangeul Samkyeora (Swallow the Sun) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde vietile aparent normale ale oamenilor, ascund adevarate drame care ii urmaresc inca din copilarie si pana ajung adulti, unele despre care stiu, iar altele pe care le vor afla mai tarziu, chiar daca unii dintre ei nu isi doresc acest lucru. Taeyangeul Samkyeora (Swallow the Sun) este un serial coreean ce a fost lansat in luna iulie, a anului 2009, si care contine un numar total de 25 de episoade.

Taeyangeul Samkyeora (Swallow the Sun) este despre destinele nefericite ale mai multor oameni, care chiar daca nu au avut o viata tocmai placuta, incearca sa uite de aceasta prin dragoste. Indiferent de timpuri, indiferent de problemele pe care le-au avut, oamenii nu au uitat niciodata de dragoste, ci au cautat mereu sa ajunga la ea.

Povestea incepe cu el, un om trimis la munca silnica pe insula Jeju, alaturi de alti infractori, pentru a-si ispasi pedeapsa. Fiind o fire independenta, neplacandu-i sa asculte de cineva, sa fie comandat de vreo persoana, decide sa evadeze si reuseste acest lucru, dupa o lupta apriga cu unul dintre soldatii care il pazeau. Dupa ce reuseste sa fuga, imediat pornesc in urmarirea sa si soldatii care il scapasera printre degete, decisi sa-l aduca inapoi. Pana la urma, acestia reusesc sa-l incolteasca pe o stanca si tocmai cand credeau ca au pus mana pe el, fugarul se arunca in apele oceanului.

Mai departe, acesta este salvat de catre o femeie careia chiar daca ii este o usoara teama de strainul despre care nu stia nimic, decide sa-l ingrijeasca. Chiar si dupa ce afla ca este un infractor cautat de catre autoritati, aceasta decide sa nu-l predea politiei si nici macar sa-l judece pentru trecutul sau destul de intunecat. Mai mult, are grija de el si il invata sa se ascunda in pesterile aflate in apropierea tarmului insulei Jeju.

Treptat, cei doi ajung sa se indragosteasca si tocmai cand credeau ca nimeni nu-i poate desparti, autoritatile il gasesc pe fugar si il captureaza, ea fiind lasata in pace deoarece au crezut ca a fost luata prizonier de catre acesta. Dupa ce el a fost prins, aceasta descopera ca este insarcinata si da nastere unui baiat, dupa care se stinge din viata.

Acel baiat creste intr-un orfelinat, fara sa aiba parte de iubirea si caldura sufleteasca a parintilor, devenind si el o persoana care nu are prea multe asteptari de la viata. Ajuns adult, se pare ca norocul incepe sa-i surada in sfarsit, atunci cand reuseste sa-l salveze pe un om foarte bogat si influent, care decide sa-l ia sub aripa sa. Mai mult, acel om ii incredinteaza dificila misiune de a avea grija de fiul sau. Fiu care ii cere sa-l ajute sa se apropie de cea pe care o iubeste, doar pentru a descoperi ca si el este indragostit de aceeasi femeie, pe care o stia de pe vremea cand se afla la orfelinat si care reprezentase prima sa dragoste.

Daca lucrurile nu erau destul de complicate, acestea devin si mai intortocheate atunci cand afla ca acel bogatas este de fapt tatal sau natural.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *