Taeyangeun Gadeuki – The Full Sun

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Taeyangeun Gadeuki The Full Sun

Taeyangeun Gadeuki (The Full Sun) este un serial coreean in care actiunile unor oameni vinovati de tot felul de ilegalitati, se rasfrang asupra celor care nu poarta absolut nici o vina si care incearca sa traiasca o viata cat mai linistita, cat mai departe de aceasta lume intunecata a infractionalitatii. Taeyangeun Gadeuki (The Full Sun) a aparut in anul 2014, luna februarie, si contine 16 episoade.

Taeyangeun Gadeuki (The Full Sun) este povestea unui tanar care incearca sa duca o viata corecta, departe de ispita unei imbogatiti rapide, dupa care tot alearga tatal lui. Nu doar tatal lui viseaza ca intr-o buna zi sa dea marea lovitura, pana atunci ocupandu-se cu escrocherii minore, ci si baiatul pe care parintele lui l-a adus in familie si l-a crescut cum a stiut el mai bine, dupa chipul si asemanarea acestuia. Cu toate ca nu are prea multe exemple bune in familie, el nu vrea sa fie precum cei doi, tatal si „fratele” sau, ci doreste sa ajunga cineva prin propriile forte, legal, acesta fiind si motivul pentru care munceste in mai multe locuri, in ideea de a-si asigura banii necesari continuarii studiilor.

Toate visurile acestuia se naruiesc atunci cand tatal sau, fara sa-l anunte ce are de gand, decide sa dea marea lovitura, in cadrul unei mari expozitii de bijuterii. Asa cum se intampla in astfel de cazuri, lucrurile nu decurg conform planului, tatal lui fiind ucis, la fel si alt om prezent la respectiva expozitie. Aflandu-se la locul si momentul nepotrivit, autoritatile din Thailanda (acolo se petrece actiunea) il acuza pe el de crima, il judeca si astfel ajunge la inchisoare, fara sa poarte vreo vina.

Dupa ce iese de acolo, mahnit de tot ceea ce i s-a intamplat, trece si el de partea cealalta a legii, facand echipa cu „fratele” sau. Ceea ce nu stie el este ca acesta nu-l are deloc la inima, considerand ca din cauza lui a nu a avut el parte de mai multe lucruri bune atunci cand era mic. La fel se intampla si acum cand sunt adulti, deoarece femeia pe care el o iubeste nu are ochi decat pentru cel care tocmai a iesit din inchisoare.

Ea il iubeste pe el, iar el incepe sa se indragosteasca de o femeie foarte bogata, dar cu inima franta dupa ce logodnicul ei a murit, mostenitoarea unui imperiu al bijuteriilor. Logodnicul ei a fost chiar cel pentru care el a ajuns la inchisoare, in acea zi fatidica.

Acest lucru complica si mai mult povestea lor de iubire, tinand cont de tot ceea ce s-a intamplat in trecut si de ceea ce se petrece in prezent. Pentru ca povestea lor de dragoste sa continue, el trebuie sa uite ca a intrat nevinovat la inchisoare, iar ea ca din cauza familiei sale si-a pierdut sufletul pereche.

Taeyangeun Gadeuki (The Full Sun) este un serial coreean cunoscut si sub numele de „Beyond the Clouds”, care contine foarte multa muzica, povesti dramatice, povesti de iubire si ceva situatii care reusesc sa te tina cu sufletul la gura, incercand sa-ti dai seama ce se va intampla.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *