Taeyanghee Yeoja – Women of the Sun

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Taeyanghee Yeoja Women of the Sun

Taeyanghee Yeoja (Women of the Sun) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, in care, pe langa povesti romantice, poti vedea si cum dramele unei copilarii grele si rele, influenteaza pentru totdeauna destinele oamenilor. O nedreptate nu poate fi indreptata cu alta nedreptate, pentru ca pana la urma soarta potriveste lucrurile cum vrea ea, iar razbunarea poate fi una cumplita. Taeyanghee Yeoja (Women of the Sun) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2008, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Taeyanghee Yeoja (Women of the Sun) este povestea unei femei care pare ca are absolut tot ceea ce isi doreste in viata, de la o cariera frumoasa in televiziune, pana la un barbat pe care il iubeste mult. Provine dintr-o familie de intelectuali instariti, parintii ei fiind profesori, asta insemnand atat ca educatia ei este una aleasa, cat si ca nu a avut niciodata probleme cu banii. Mai mult, este o femeie frumoasa, care stie sa se faca placuta pe oriunde ar merge. Chiar daca pare o femeie implinita din toate punctele de vedere, in adancul sufletului ei este o adevarata furtuna, care a pornit inca de pe vremea cand era copil, atunci cand parintii ei au abandonat-o intr-un orfelinat. Nici macar acel noroc de a fi infiata de catre o familie sufletista nu a sters ranile trecutului, traind mereu cu teama de nu pierde dragostea lor, frica ce a impins-o inspre lucruri pe care le va regreta toata viata. Parintii ei adoptivi credeau ca nu pot avea copii, insa, dupa ce au infiat-o, au realizat ca nu este adevarat, odata cu venirea pe lume a primului lor copil, o fetita.

Crezand ca va pierde dragostea lor sau chiar ca va fi iar parasita, aceasta decide sa scape de sora ei mai mica, asa ca o abandoneaza intr-o statie de tren. La acea data ea avea 13 ani, iar sora ei era cu 8 ani mai mica.

Dupa 20 de ani de zile, destinul le aduce iar impreuna pe cele doua surori. Desi prima data nu si-au dat seama ca le leaga mai mult decat o simpla amicitie, cand cea mica a realizat cine este cu adevarat, a inceput sa planuiasca o razbunare ca la carte impotriva celei care a lipsit-o de multe lucruri, inclusiv de dragostea parintilor. Dorinta ei de razbunare este atat de mare, incat a decis ca nimic nu este prea mult atunci cand vine vorba de pedepsirea greselilor trecutului, inclusiv incercarea de a-l face pe iubitul surorii sale sa se indragosteasca de ea.

Taeyanghee Yeoja (Women of the Sun) este un serial coreean despre cum greselile parintilor se rasfrang asupra copiilor nevinovati, cei din urma ajungand si ei sa faca erori in legatura cu vietilor lor si celor pe care ii nedreptatesc. Asta inseamna destine distruse, dorinta de razbunare, multa ura si rautate. Taeyanghee Yeoja (Women of the Sun) reprezinta o lectie de viata pentru cei care cred ca faptele lor rele din trecut, facute cu buna stiinta, nu ii vor afecta in viitor.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *