Tamra, the Island

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Tamra-the-Island

O insula, o femeie si doi barbati care incearca sa-i cucereasca inima. Tamra, the Island este un serial coreean de dragoste, care imbina comedia cu iubirea, rezultand o poveste pe cat de romantica, pe atat de amuzanta. Acesta a fost lansat in anul 2009, luna august, si contine 16 episoade. Normal, ar fi trebuit sa aiba 20 de episoade, insa pentru Coreea de Sud acestea au fost reduse la 16, din cauza audientei scazute, chiar daca fanii acestuia au fost de alta parere. In alte tari au putut fi vizionate toate cele 20 de episoade, sau 21, daca tinem cont de partile inlaturate de catre regizor.

Tamra, the Island este povestea a trei persoane, doi barbati si o femeie, care ajung sa formeze un triunghi amoros, presarat cu o multime de intamplari demne de o adevarata comedie. Actiunea principala are loc pe insula Tamra, una dintre denumirile din trecut ale insulei Jeju, in secolul al saptesprezecelea, in timpul dinastiei Joseon.

Primul dintre cei doi barbati este un om trimis pe respectiva insula de catre rege, intr-o misiune secreta, pentru a scoate la iveala coruptia si alte fapte ilegale care se petrec acolo. Neputand spune cine este cu adevarat, oamenii stiu despre el ca a fost condamnat pentru o fapta destul de grava, din aceasta cauza ajungand pe insula Tamra. Odata ajuns acolo, acestuia ii este oferit adapost de catre o familie, insa trebuie sa munceasca daca doreste sa aiba ce manca. Cum el nu prea se pricepe sa faca nimic practic, lucrurile nu se anunta a fi prea bune pentru acesta, pana cand o intalneste pe ea.

Ea provine dintr-o familie care se ocupa cu “recoltarea” urechilor de mare, o molusca pe care asiaticii o considera drept delicatesa. Chiar daca provine dintr-o familie de scufundatori, ea nu pare foarte atrasa de aceasta meserie, fiind de multe ori dojenita de catre mama acesteia. Ea viseaza ca intr-o zi va putea pleca de pe insula respectiva si va duce o alta viata, cu totul diferita fata de cea pe care o traieste in prezent. Pana cand va putea face acest lucru, trebuie sa aiba grija sa nu o mai dea in bara prea des, asa cum s-a intamplat atunci cand a pierdut un important medalion pentru familia ei. Ea crede ca el, barbatul care a fost “condamnat” si trimis pe insula, este cel care l-a luat, asa ca trebuie sa faca orice pentru a-l recupera.

Al doilea barbat este un englez care provine dintr-o familie nobila si care a ajuns sa naufragieze pe insula Tamra, dupa ce a fugit in incercarea de a scapa de o casatorie aranjata de catre mama acestuia. Ea il gaseste pe plaja si il ajuta, ascunzandu-l intr-o pestera din afara satului.

In continuare, acestia ajung sa fie implicati intr-un triunghi amoros, plin de intamplari cum nu se poate mai amuzante.

Tamra, the Island este un serial coreean simpatic, despre oameni care nu au prea multe lucruri in comun, insa care se vad adusi impreuna de soarta, din aceasta apropiere fortuita rezultand si sentimente dintre cele mai frumoase.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *