Tanjesc dupa o zi calduroasa de vara

Tanjesc dupa o zi calduroasa de vara

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Deja m-am cam saturat de iarna si mai este mult pana va fi alungata de catre primavara si vara. Prea mult frig, prea mult cenusiu. Nu vezi o raza de soare, nu ai parte de putina caldura. Imi doresc mult sa simt iar razele soarelui cum imi mangaie pielea si imi dau o senzatie de bine. Acea caldura a diminetii, care nu-i nici prea mare, nici prea tare, nici nu iti afecteaza pielea.

Acele raze ale soarelui care sunt bucuroase ca au aparut, dupa o noapte la fel de placuta. Sunt dependent de soare si de razele sale, asa cum sunt dependent de alte lucruri, cum ar fi: oamenii buni, umorul, fericirea. Pentru a putea zambi, am nevoie de soare, am nevoie sa nu mai fie atat de urat afara. Aceasta vreme era oarecum frumoasa in preajma sarbatorilor de iarna, dar sarbatorile de iarna au plecat si vremea a ramas la fel de inchisa la culoare si urata.

Acum parca nu mai are nici macar acea intensitate data de spiritul sarbatorilor de iarna. Acum este pur si simplu urat, iar aceasta vreme neprietenoasa nu-mi place. Este mult prea frig si totul pare mult prea inghetat. Nu mai auzi un raset, nu mai vezi lume fericita si parca nici tie nu-ti mai vine sa razi atunci cand totul este mult prea rece. Imi doresc iar o zi calduroasa de vara, sau macar una prietenoasa, de primavara. Vreau sa vad iar soarele pe cer si vreau sa-i simt iar caldura.

Parca nu pot gandi limpede atunci cand vremea este atat de urata. Gandurile au nevoie si ele de lumina, pentru a fi luminate. Daca creierul nu primeste suficienta lumina, iar umbra pune stapanire pe el, atunci nici ideile bune nu au cum sa apara la suprafata. Dorinta unei zile calduroase este maxima.

Cateodata, ma gandesc la faptul ca m-as fi putut naste intr-o tara unde este mereu cald, asa ca nu ar mai fi trebuit sa am aceste probleme existentiale. Nu stiu cum rezista acei oameni care traiesc in niste tari unde este mereu frig. Nu cred ca as putea rezista fara caldura. Sunt o persoana friguroasa, care cauta mereu sa-i fie cald, sa-i fie bine. Nu-mi place aproape deloc frigul si nici nu cred ca-mi va placea vreodata. Sunt sigur ca multi ma inteleg, deoarece si ei sunt dependenti de caldurosul soare si de razele sale sustinatoare ale vietii.

Desigur, ma pot uita la un videoclip unde pot vedea mult soare. Imi pot imagina ca este soare si aici, insa efectul nu este acelasi. Avem nevoie de lucruri reale in viata, de lucruri pe care putem sa le simtim, mai ales cand este vorba despre ceva atat de important. Si imaginatia este buna, insa poate pentru alte lucruri. Aici este nevoie de realitate, de ceva care sa te invaluie, sa te inconjoare.

Dorinta unei zile calduroase a ramas la fel de mare, asa ca astept cu nerabdare sa se termine iarna si sa am iar parte de caldura. Caldura naturala, pentru ca oricum este cald aici unde va scriu.

Astept si iar astept…

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *