Te iei de presedinte, te iei de noi

siil ameninta obama

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Zilele trecute, SIIL a pus pe Internet un videoclip in care puteai vedea mai multi luptatori ai gruparii respective si un militar kurd, tinut ostatic de catre acestia, pe care amenintau ca-l vor decapita, ceea ce cred ca au si facut. Dupa cum stiti, kurzii lupta impotriva SI, fiind antrenati de catre nemti, cei care le ofera si echipamente militare de ultima generatie, cum ar fi rachetele MILAN.

Videoclipul nu este doar despre acel ostatic, ci in el este amenintat cu decapitarea, chiar in Casa Alba, si presedintele Obama, precum si alte lucruri pe care le vor face si le vor drege cei din SIIL. Stiti voi, chestii d-alea teroriste si care nu au nimic de a face cu realitatea.

Am vazut articolul pe Daily Mail, insa nu acesta m-a interesat cel mai mult, ci comentariile cititorilor, in marea lor majoritate englezi sau americani. Peste o mie de comentarii.

De obicei, in cazul articolelor obisnuite cu si despre presedintele Obama, comentariile la adresa acestuia nu sunt unele dintre cele mai favorabile, in marea lor majoritate. Obama nu se bucura de o prea mare popularitate in Statele Unite ale Americii. Unii il critica, altii glumesc pe seama lui. Am citit o multime de glume despre acesta, unele dintre ele foarte amuzante.

Nu la fel s-a intamplat si in acest articol. Desigur, au mai fost unii care l-au criticat, spunand ca-i un presedinte mult prea moale, deoarece Bush ar fi intervenit de mult timp impotriva SI, iar altii au glumit, afirmand ca nu are cum sa fie decapitat in Casa Alba, pentru ca-i mai tot timpul in Hawaii.

Acestea au fost exceptiile, deoarece, majoritatea comentariilor sunt pro Obama. Aici nu era vorba doar despre omul Obama, ci despre presedintele Statelor Unite, deci si despre americanii de rand. Astfel, multi i-au invitat pe cei din SIIL sa vina la bataie, spunand ca doar in Texas sunt vreo 20 de milioane de arme. “Daca voi credeti ca ne vom lasa luati ostatici, ca in Europa, veti avea o mare surpriza!” Cam asa suna unul dintre mesaje. Si chiar ii cred, pentru ca am vazut “n” videoclipuri cu americani pasionati de armelor lor, care nu doar ca le cunosc, ci si stiu sa traga bine cu ele.

Nu ai cum sa nu ramai impresionat de unitatea americanilor, care au sarit mai toti sa-si apere presedintele, fie ca-l plac sau nu.

Ganditi-va ce s-ar fi intamplat in Romania, daca presedintele nostru ar fi fost amenintat, indiferent care ar fi numele acestuia. Iesea o caterinca de radeai cateva zile.

comentariu pro obama

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *